Negocjacje biznesowe

2023-04-03
2023-04-03

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Negocjacje biznesowe w ulubionej księgarnii

Oceny książki Negocjacje biznesowe

OPINIE i DYSKUSJE o książce Negocjacje biznesowe

Adrian Prościak
Adrian Prościak
Nazywam się Adrian Prościak i jestem właścicielem firmy Wolf’s Rock – która działa w jednym celu – By zakupy w waszych firmach stały się strategiczną przewagą, a nie kosztem. Specjalizuję się w optymalizacji procesów i strategii zakupowych. Poprzez moje działania realnie obniżam wydatki operacyjne, porządkuję strukturę i uwalniam potencjał zakupów w firmie. Jestem strategiem zakupów i wdrożeniowcem w jednej osobie –projektuję i realizuję zmiany, które przekładają się na konkretne wyniki. W mojej pracy łączę skuteczność z nowoczesnymi narzędziami, co daje moim klientom realne oszczędności. Moja misja to pomagać firmom przejść od chaosu zakupowego do efektywnych, zautomatyzowanych procesów wspierających rozwój całego biznesu. Dobrze zaprojektowane zakupy to nie wydatek – to inwestycja w konkurencyjność. Moje portfolio to łącznie prawie 20 mln zł wygenerowanych oszczędności dla klientów Swoją wiedzą dzielę się również jako wykładowca Uniwersytetu Merito we Wrocławiu, trener w czołowych firmach szkoleniowych i autor 8 książek o biznesie, w tym wydanej przez Onepress pozycji „Kupiec Alfa”.

Cytaty z książki Negocjacje biznesowe

Dodaj cytat z książki Negocjacje biznesowe