Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01

Okładka książki Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01 autora Kyko Duarte, Jean-Luc Istin, 9788328166516
Okładka książki Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01
Jean-Luc IstinKyko Duarte Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Świat Akwilonu: Elfy (tom 1) Seria: Świat Akwilonu komiksy
56 str. 56 min.
komiksy
Świat Akwilonu: Elfy (tom 1)
Świat Akwilonu
LE MONDE D’AQUILON: Elfes T01 : Le Crystal des Elfes Bleus
2023-05-31
2023-05-31
56 min.
Maria Mosiewicz

Kup Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01

OPINIE i DYSKUSJE o książce Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01

Piękna kreska. Fabularnie najgorzej nie jest, ale i nie ma fajerwerków. Mnie pierwszy tom serii kupił do tego stopnia, że zamówiłem kolejnych 5 części :)

Bardzo krótka

Bardzo krótka

Styl scenariusza trochę mi nie leży, historia gna do przodu ale momentami czuć naciąganie fabuły. Co do kreski najwyższych lotów. Sam świat super ciekawy

305 użytkowników ma tytuł Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01 na półkach głównych
144 użytkowników ma tytuł Świat Akwilonu: Elfy: Kryształ Niebieskich Elfów. Tom 01 na półkach dodatkowych

Okładka książki Druidzi. Księga 2 Jean-Luc Istin, Jacques Lamontagne
Druidzi. Księga 2 Jean-Luc Istin, Jacques Lamontagne
Okładka książki West Fantasy Bertrand Benoit, Jean-Paul Bordier, Sylvain Cordurié, Jean-Luc Istin, Marco Itri
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie: Shannon. Tom 05 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin, Ornella Savarese
Okładka książki Druidzi. Księga 1 (okładka limitowana) Jean-Luc Istin, Thierry Jigourel, Jacques Lamontagne
Okładka książki Świat Akwilonu: Elfy: Kastennroc. Tom 11 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Świat Akwilonu: Elfy: Kastennroc. Tom 11 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie: Altherat. Tom 03 Jean-Luc Istin, Vladimir Krstić
Świat Akwilonu: Magowie: Altherat. Tom 03 Jean-Luc Istin, Vladimir Krstić

Okładka książki Ludzie Północy. Tom 1. Saga anglosaska Marian Churchland, Davide Gianfelice, Ryan Kelly, Dave McCaig, Dean Ormston, Brian Wood, Danijel Žeželj
Okładka książki Wiedźmin. Mniejsze zło Jacek Rembis, Jonas Scharf, José Villarrubia
Wiedźmin. Mniejsze zło Jacek Rembis, Jonas Scharf, José Villarrubia
Okładka książki Wojny Lucasa Laurent Hopman, Renaud Roche