Set on You. Trening uczuć

Okładka książki Set on You. Trening uczuć autora Amy Lea, 9788328399693
Okładka książki Set on You. Trening uczuć
Amy Lea Wydawnictwo: Editio Cykl: The Influencer (tom 1) Seria: Editio Red literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Krzysztof Sawka

Kup Set on You. Trening uczuć w ulubionej księgarnii

Oceny książki Set on You. Trening uczuć

OPINIE i DYSKUSJE o książce Set on You. Trening uczuć

Wymęczona. Chemia? Może jest. Wydumane przeszkody stające między główną parą (na początku) nie dodają dramatyzmu.
Końcowe sceny? Prawdziwy problem opisany bardzo płytko.

Końcowe sceny? Prawdziwy problem opisany bardzo płytko.

Nie polubiłam głównej bohaterki. Przez większość książki była zwyczajnie wredna. Nie podoba mi się również to, że teoretycznie jest „ciałopozytywna”, ale tylko w jedną stronę. Mieć kilka kilo za dużo to bycie „o większych kształtach”, bycie modelką jest bycie osobą „chudą jak patyk i wychudzoną”. Poza tym książka nie wnosi zupełnie nic nowego w książkowy świat. Historia, jakich było wiele.

Cóż mogę napisać…
Jestem absolutnie zakochana w tej książce!
To idealna historia dla fanek slow burnów — lekka, zabawna, a jednocześnie głęboka i pełna emocji.

„Trening uczuć” to opowieść o szukaniu siebie i o akceptacji.
Świat siłowni, testosteronu i walki o własne ciało to tylko tło — prawdziwym tematem jest walka z wewnętrznymi ograniczeniami, stereotypami i hejtem, szczególnie tym płynącym z internetu.

Crystal — dziewczyna plus size — inspiruje inne kobiety do walki o siebie, uczy, jak odważnie stawiać granice i nie pozwalać, by krytyka definiowała ich wartość.
Jednocześnie skupiając się na innych, zapomina o tym, jak ważna jest relacja z samą sobą.

Relacja między Crystal a Scottem (moim absolutnym ulubieńcem, znanym jako Stojakowy Złodziej) rozwija się powoli, naturalnie, pełna jest przepychanek, humoru i subtelnych przemian obojga bohaterów.

W tej historii uczymy się akceptacji siebie, poznajemy siłę przyjaźni, wytrwałości i wiary w marzenia.
„Trening uczuć” to książka lekka, przyjemna, a jednocześnie niesamowicie wzmacniająca — idealna, gdy potrzebujesz poprawić sobie nastrój i otulić się historią, która zostaje w sercu na długo.

Cóż mogę napisać…
Jestem absolutnie zakochana w tej książce!

„Trening uczuć” to opowieść o szukaniu siebie i o akceptacji.

341 użytkowników ma tytuł Set on You. Trening uczuć na półkach głównych
68 użytkowników ma tytuł Set on You. Trening uczuć na półkach dodatkowych