Galaxy Magazine, 1977/08

- 1977-08-01
- 1977-08-01
- angielski
Contents:
• Showcase (Galaxy, August 1977) • [Showcase (Galaxy)] • interior artwork by James Odbert [as by James R. Odbert]
• S. F. Calendar (Galaxy, August 1977) • [S. F. Calendar (Galaxy)] • essay by uncredited
• Galaxy and the Galaxy • [Editor's Page (Galaxy)] • essay by Jim Baen [as by Baen]
• ... And Earth So Far Away • interior artwork by Stephen Fabian
• Postscript to Gateway • essay by Frederik Pohl
• Perfectly Safe, Nothing to Worry About • [Burmeister and Carver • 3] • short story by Charles Sheffield
• A Time for Decisions • [A Step Farther Out] • essay by Jerry Pournelle [as by Jerry Pournelle, Ph.D.]
• The Dosadi Experiment (Part 4 of 4) • [Jorj McKie] • serial by Frank Herbert
• The Alien Viewpoint (Galaxy, August 1977) • [The Alien Viewpoint] • essay by Richard E. Geis
• The Pheromonal Fountain • novelette by Arsen Darnay
• Galaxy Bookshelf (Galaxy, August 1977) • [Galaxy Bookshelf] • essay by Spider Robinson
• Review: Robert A. Heinlein: Stranger In His Own Land by George Edgar Slusser • review by Spider Robinson
• Review: Experiment Perilous: Three Essays on Science Fiction by Alfred Bester and Marion Zimmer Bradley and Norman Spinrad • review by Spider Robinson
• Review: Anatomy of Wonder: Science Fiction by Neil Barron • review by Spider Robinson
• Review: The Happening Worlds of John Brunner by Joe de Bolt • review by Spider Robinson
• Review: Double, Double by John Brunner • review by Spider Robinson
• Review: Quicksand by John Brunner • review by Spider Robinson
• Review: Under Pressure by Frank Herbert • review by Spider Robinson
• Review: A Scanner Darkly by Philip K. Dick • review by Spider Robinson
• Review: The Best of C. M. Kornbluth by C. M. Kornbluth • review by Spider Robinson
• The All-Soul is Calling Quinlan • short story by Jay Brandon
• Directions (Galaxy, August 1977) • [Directions (Galaxy)] • essay by uncredited
Kup Galaxy Magazine, 1977/08 w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Galaxy Magazine, 1977/08