Okładka książki Jeszcze Raz autora Nathalie K. Flower, 9788396474407
Okładka książki Jeszcze Raz
Nathalie K. Flower Wydawnictwo: Nathalie K. Flower Cykl: Jeszcze Raz (tom 1) Seria: Jeszcze Raz literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

Oceny książki Jeszcze Raz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jeszcze Raz

Bardzo trudna i smutną, ale mimo to wciąga jak wir w morzu. Polecam

Bardzo trudna i smutną, ale mimo to wciąga jak wir w morzu. Polecam

Bardzo dobra książka tylko denerwowało mnie ten brak zrozumienia emocji i postepowania bohaterki. Później jak tajemnica wyszła na jaw to niewyobrazalny szok. Bardzo polecam

Poznałam już pióro autorki przy historii ‚(Nie) żenię się’ i byłam nim zachwycona, więc sięgnęłam po jej debiut.

To piękna i wzruszająca opowieść, która porusza serce. Choć nie jestem fanką powolnego rozwoju relacji, zakochałam się w tej historii. Bohaterowie pasują do siebie idealnie jak dwie połówki jabłka.

On jest uparty i bardzo cierpliwy, a ona trzyma go na dystans i robi wszystko by go zniechęcić do siebie.
Ich powolna, ale namiętna relacja trzyma w napięciu, budując słodko-gorzkie napięcie. Jedno jest pewne, będziecie współczuli Adzie i złościli się na nią, ale finalnie będziecie jej kibicować. Będziecie podziwiać Piotra za determinację i cierpliwość. Czuje się sponiewierana i zachwycona jednocześnie tą historią. Zostanie ze mną w pamięci na długo.
Polecam :-)

On jest uparty i bardzo cierpliwy, a ona trzyma go na dystans i...

382 użytkowników ma tytuł Jeszcze Raz na półkach głównych
84 użytkowników ma tytuł Jeszcze Raz na półkach dodatkowych

Nathalie K. Flower
Nathalie K. Flower
Zastanawiam się, co może napisać o sobie początkująca pisarka, aby było ciekawie. Kim jestem? Będę pisać tak, żeby pokazać swoje walory, jako (przyszłego) pisarza. Jestem pracownikiem Galerii Sztuki (tutaj zdarza mi się pisać artykuły do gazet na temat naszych wystaw). Dodatkowo od jedenastu lat pracuję jako dekoratorka ślubna (jestem w ciągłym kontakcie z bardziej lub mniej zakochanymi – wstyd się przyznać, ale czasami obstawiam, ile dane małżeństwo przetrwa),Jestem matką czwórki dzieci (czyli muszę co nieco wiedzieć na temat seksu i relacji między kobietą, a mężczyzną, a przede wszystkim są moje książki),Kocham nie tylko swojego męża (niedawno się dowiedział, że moją drugą miłością jest pisanie). A poza tym: Mam 35 lat, jako 6-latka w czasie wróżb andrzejkowych wywróżyłam sobie, że zostanę pisarzem. Ta myśl kiełkowała w głowie przez lata, potem zrodził się pomysł. Uwielbiam pisać i myślę, że znalazłam już swoją zawodową ścieżkę, z której już nigdy nie zboczę. Przeczytałam mnóstwo książek o tematyce erotycznej. Jedne były lepsze, drugie gorsze. Moja książka to erotyk w wersji soft – nie ma tam słownictwa typowego dla rynsztoku, ani też opisów rodem z fotela ginekologicznego. Ma być tak, żeby czytelnik czytał, a przy tym czuł bicie serca, drżenie z emocji i chciał więcej.

Cytaty z książki Jeszcze Raz

Dodaj cytat z książki Jeszcze Raz