Irytujący przystojniak

Monika Czugała Wydawnictwo: Plectrum literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2022-07-07
2022-07-07

Kup Irytujący przystojniak w ulubionej księgarnii

Oceny książki Irytujący przystojniak

OPINIE i DYSKUSJE o książce Irytujący przystojniak

👍

👍

Strasznie infantylne dialogi. Jak dzieci na poziomie szkoły podstawowej. Zdecydowanie nie dla mnie

🔥 Recenzja 🔥

Premiera 29.04.2024 r.

Autorka @monika.czugala_autor
Wydawnictwo @lust_polska

Książka jest fenomenalna, ukazuje uczucie, które zrodziło się w młodym wieku i potrzeba było wiele czasu, wiele złych wydarzeń w życiu, aby zrozumieć jego sens. Książka lekka, super się czyta. Rano zaczęłam na wieczór już jestem po lekturze. Książkę przepełniają najróżniejsze emocje, cięte riposty, skrywana tajemnica, że nawet czytelnik do samego końca nie jest się wstanie połapać, kto mówi prawdę, a kto kłamie. Historia Klary i Fabiana jest jak z życia wzięta. Młoda dziewczyna, która nie miała lekko w życiu, która nie zaznała dziecięcej miłości, a która jej za wszelką cenę pragnie.
Czy dla Klary będzie potrafiła się odnaleźć w miejscu od którego zawsze chciała uciec ? Ile razy można dać się oszukać ? Czy zemsta może być słodka, czy jednak okaże się gorzką pigułką? Klara nie mogąc odnaleźć prawdziwego szczęścia w realnym życiu, stwarza go sobie w książce, ale czy aby na pewno nie zazna miłości ? Do czego może doprowadzić brak szczerej rozmowy i nieporozumienia ? Na wszystkie pytania znajdziecie odpowiedź w książce. Autorka genialnie stworzyła zakończenie, aż serce mi stanęło i nie przeszło mi nawet przez myśl, że tak skończy się ta historia 😱 autorka trzyma czytelnika do samego końca i nagle robi totalny obrót, który jest nie do przewidzenia. Jestem pod ogromnym wrażeniem, nie mogę jeszcze pozbyć się emocji, które mi towarzyszą po przeczytaniu. Ta historia na długo pozostanie w mojej pamięci. ❤️ Pamiętajmy, że to co na pierwszy rzut oka nam się wydaje, nie zawsze jest tym na co wygląda. ....

#kochamksiążki #recenzenci #recenzenciposzukiwani #recenzentka #molikiksiążkowe #romans #prawdziwezycie #trauma #niegrzeczneksiążki #helloinstagram #hellobookstagram #teamczugała #premiera2024 #czytampolskichautorów #czytamzlegimi #lubimyczytać2024

🔥 Recenzja 🔥

Premiera 29.04.2024 r.