Najlepsze Olejki Eteryczne Moja Aromaterapia

- zdrowie, medycyna
- 2021-09-23
- 2021-09-23
Zdecydowanie najważniejsza książka o aromaterapii jaka ukazała się w XXI wieku w języku polskim napisana przez duet autorski najwybitniejszych polskich aromaterapeutów czyli dr. Władysława S. Brud oraz dr Iwony Konopackiej-Brud. Ich poprzedni bestseller napisany ponad 20 lat temu pod tytułem "Pachnąca Apteka" sprzedał się w dziesiątkach tysięcy egzemplarzy i od kilku lat jest niedostępny już na rynku.
Książka ta to wyjątkowa skarbnica wiedzy o działaniu olejków eterycznych na człowieka. Pozwoli Ci drogi Czytelniku zacząć przygodę z aromaterapią, która wspiera zdrowie, urodę oraz pozwala radzić sobie ze stresem, niepokojem i emocjami. Dzięki zapachom, które pojawią się w Twoim życiu, odkryjesz jak bardzo wpływają one na samopoczucie i pozytywnie zmieniają nasze otoczenie. Dowiesz się jak wybierać prawdziwe, czyste olejki eteryczne i jak bezpiecznie z nich korzystać. Najlepsi polscy aromaterapeuci, zdradzą Ci sekrety swoich mieszanek i kompozycji olejków na wiele codziennych dolegliwości. Dzięki ich wiedzy stworzysz swoją domową pachnącą apteczkę, która będzie towarzyszyć ci przy drobnych infekcjach, katarze, niepokoju czy bezsenności. Otuleni zapachem jaki podarowała nam natura, jesteśmy bardziej uśmiechnięci i mamy więcej energii do życia, którą czerpiemy z rośli. Pomyśl, że może być początek wielkich zmian w Twoim życiu Niech zapach będzie z Tobą.
UWAGA - WEWNĄTRZ KSIĄŻKI UNIKALNA WKŁADKA POZWALAJĄCA DOSTOSOWAĆ OLEJEK ETERYCZNY DO DOLEGLIWOŚCI I OPISUJĄCY JEGO SPOSOBY UŻYCIA !!!
Kup Najlepsze Olejki Eteryczne Moja Aromaterapia w ulubionej księgarni
Oceny książki Najlepsze Olejki Eteryczne Moja Aromaterapia
13 użytkowników ma tytuł Najlepsze Olejki Eteryczne Moja Aromaterapia na półkach głównych- Chcę przeczytać 7

OPINIE i DYSKUSJE o książce Najlepsze Olejki Eteryczne Moja Aromaterapia
Najlepsza książka o aromaterapii jaką czytałam . Porządna dawka wiedzy o olejkach eterycznych .
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZachęcony recenzjami i zainteresowany tematyką sięgnąłem po tę książkę i niestety mocno się zawiodłem. Poza suchymi faktami takimi jak metody pozyskiwania olejków, nazewnictwo, skład, nie znalazłem nic czego nie powie nam wyszukiwarka.