Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy

Kup Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy

Tagi i tematy do książki Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy

Okładka książki Kronika Miasta Poznania 1/2025 Józef Dobosz, Tomasz Jasiński, Tomasz Jurek, Hanna Kóčka-Krenz, Danuta Konieczka- Śliwińska, Przemysław Matusik, Maciej Michalski, Andrzej Pleszczyński
Okładka książki Chrzest Mieszka I i chrystianizacja państwa Piastów Marek Cetwiński, Józef Dobosz, Darius von Güttner-Sporzyński, Jarosław Jarzewicz, Hanna Kóčka-Krenz, Marzena Matla, Maciej Michalski, Grzegorz Pac, Marcin Rafał Pauk, Krzysztof Polek, Maksymilian Sas, Dariusz Andrzej Sikorski, Leszek Paweł Słupecki, Jerzy Strzelczyk, László Tapolcai, Przemysław Urbańczyk, Vratislav Vaníček
Okładka książki Tradycje i nowoczesność. Początki państwa polskiego na tle środkowoeuropejskim w badaniach interdyscyplinarnych Wojciech Chudziak, Marcin Danielewski, Hanna Kóčka-Krenz, Marzena Matla, Ewelina Siemianowska
Okładka książki Kościoły w dobie chrystianizacji Tadeusz Baranowski, Felix Biermann, Michał Brzostowicz, Marek Cetwiński, Marek Dworaczyk, Wojciech Filipowiak, Hanna Kóčka-Krenz, Marcin Majewski, Ulrich Müller, Marian Rębkowski, Stanisław Rosik, Fred Ruchhóft, Leszek Paweł Słupecki, Jerzy Strzelczyk, Przemysław Urbańczyk
Okładka książki Miejsca chrztów, urządzenia baptyzmalne i ceremoniał chrzcielny od starożytności chrześcijańskiej do soboru trydenckiego Daniel Brzeziński, Małgorzata Delimata-Proch, Kazimierz Dola, Szymon Fedorowicz, Janusz Górecki, Waldemar Graczyk, Joanna Kalaga, Zygmunt Kalinowski, Ryszard Knapiński, Hanna Kóčka-Krenz, Czesław Krakowiak, Jolanta M. Marszalska, Monika Ożóg, Waldemar Pałęcki, Zbigniew Pianowski, Maksymilian Sas, Małgorzata Trębska, Andrea Antonio Verardi, Andrzej M. Wyrwa, Klementyna Żurowska
Okładka książki Slavia Antiqua, Tom LIII, 2012 Jacek Banaszkiewicz, Zofia Brzozowska, Michał Kara, Dariusz Karczewski, Hanna Kóčka-Krenz, Zofia Kurnatowska, Michał Łuczyński, Krystyna Łukasiewicz, Henryk Mamzer, Marian Mazuch, Andrzej Michałowski, Jarosław Rola, Dariusz Andrzej Sikorski, Krystyna Sulkowska–Tuszyńska

Cytaty z książki Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy

Dodaj cytat z książki Uniwersytet. Wspólnota różnorodności i różnicy