Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka

Okładka książki Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka autora Magdalena Kozieł-Nowak, Zofia Stanecka, 9788310136725
Okładka książki Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka
Zofia StaneckaMagdalena Kozieł-Nowak Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Seria: Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
40 str. 40 min.
interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka
2021-07-14
2021-07-14
40 min.

Kup Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka

Fajne połączenie bajki z przyrodniczą wiedzą, choć tu ciut mało samej spójnej historii bociana.

Bardzo lubię tą serię . Dużo ciekawych informacji pokazanych w fajny sposób . Śliczne ilustracje .

Sporo ciekawych informacji przedstawionych w przystępnej opowieści. Bardzo ładne obrazki i grube kartki.

42 użytkowników ma tytuł Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka na półkach dodatkowych

Okładka książki Opowieści o wartościach Aleksandra Krzanowska, Zofia Stanecka
Opowieści o wartościach Aleksandra Krzanowska, Zofia Stanecka
Okładka książki Basia i przedstawienie Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Basia i przedstawienie Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Okładka książki Basia. Wielka księga podróży Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Basia. Wielka księga podróży Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Okładka książki Basia i wakacje Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Basia i wakacje Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Okładka książki Basia i zagadki wszechświata. Planety Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Basia i zagadki wszechświata. Planety Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Okładka książki Basia i kino Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Basia i kino Marianna Oklejak, Zofia Stanecka
Zofia Stanecka
Zofia Stanecka
Polska pisarka, autorka świetnych książek dla dzieci. Wielka znawczyni Narnii, pasjonatka Tolkiena, miłośniczka kina bollywoodzkiego. Jej proza to współczesna, bardzo dobra polszczyzna przesiąknięta humorem i mądrością. „Lubię pisać o stworzeniach trochę dziwnych, innych. Na przykład o trollach. I zadaję sobie pytanie: co by się stało, gdyby polubić trolla? Może wtedy przestałby być okrutny? A nawet jeśli nie... To też jest jakaś przygoda!”

Okładka książki Magiczna podróż Flory Gabriela Rzepecka-Weiß, Maciej Szymanowicz
Magiczna podróż Flory Gabriela Rzepecka-Weiß, Maciej Szymanowicz
Okładka książki Rok w lesie. Wiewiórka Emilia Dziubak, Katarzyna Piętka
Rok w lesie. Wiewiórka Emilia Dziubak, Katarzyna Piętka
Okładka książki Szara myszka i kolory Justyna Hołubowska-Chrząszczak, Małgorzata Strzałkowska
Szara myszka i kolory Justyna Hołubowska-Chrząszczak, Małgorzata Strzałkowska
Okładka książki Wiewiórka z lasu. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka Magdalena Kozieł-Nowak, Zofia Stanecka

Cytaty z książki Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka

Dodaj cytat z książki Bocian z łąki. Tuli Tuli opowiada, kto gdzie mieszka