Decydujące starcie

Okładka książki Decydujące starcie autora Meghan March, 9788328367746
Okładka książki Decydujące starcie
Meghan March Wydawnictwo: Editio Cykl: Gabriel Legend (tom 3) Seria: Editio Red literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Gabriel Legend (tom 3)
Editio Red
The Fight for Forever
2021-08-10
2021-08-10
2020-01-14
Edyta Stępkowska

Kup Decydujące starcie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Decydujące starcie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Decydujące starcie

Cała trylogia warta uwagi

Cała trylogia warta uwagi

Dość przewidywalna, mało zaskakujący final ale dobrze się czytało...happy end no wiadomo jak w większości...ale no, nic zaskakującego...wiec raczej autorka nie będzie jakimś moim kolejnym wyborem

Na półkach: , , , ,

Trzeci tom Gabriel Legend to idealne zakończenie tej trylogii. Zdecydowanie było tutaj najwięcej akcji, opowieść była dużo bardziej dynamiczna, a zakończenie (chociaż dla mnie dość przewidywalne) dla wielu może okazać się zaskakujące. Dalej podtrzymuję swoją opinię iż to dobra opowieść tylko na jeden grubszy tom a nie trylogie, co nie zmienia faktu że to dalej lekka, może nieco nurząca opowieść, którą bardzo szybko i łatwo się czyta. 7/10
P.S. Zdecydowanie mam nadmiar takich książek. Naprawdę zastanawiam się jak kiedyś mogłam czytać tak dużo trylogii o jednej parze. Pora na przerwę od trylogii, tej autorki i w sumie sama nie wiem czy i nie romansów.

670 użytkowników ma tytuł Decydujące starcie na półkach głównych
128 użytkowników ma tytuł Decydujące starcie na półkach dodatkowych

Meghan March
Meghan March
Making the jump from corporate lawyer to romance author was a leap of faith that New York Times, #1 Wall Street Journal, and USA Today bestselling author Meghan March will never regret. With over thirty titles published, she has sold millions of books in nearly a dozen languages to fellow romance-lovers around the world. A nomad at heart, she can currently be found in the woods of the Pacific Northwest, living her happily ever after with her real-life alpha hero.

Cytaty z książki Decydujące starcie