Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata

Okładka książki Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata autora Rafael Badziag, 9788395547430
Rafael Badziag Wydawnictwo: BILLION DOLLAR ENTERPRISES POLAND sp. z o.o. biznes, finanse
biznes, finanse
e-book
THE BILLION DOLLAR SECRET
2019-12-20
2019-12-20
2019-06-12

Kup Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata w ulubionej księgarnii

Oceny książki Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata

OPINIE i DYSKUSJE o książce Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata

niby fajne, ale po przecztaniu kilku takich książek nie ma tam za dużo ciekawych informacji. ale wygląda ładnie

Żałuję każdej złotówki wydanej na książkę. Tryumf marketingu internetowego ponad zdrowym rozsądkiem. Wydanie jest biedne i byle jakie, cena wygórowana, a z wywiadów nie płynie żadne inne przesłanie od "po prostu działaj i nie patrz na innych!". Może jest to dobra rada, ale - błagam - ta książka nie ma praktycznej strony.

Marzenie o sukcesie i bogactwie jest wspólne dla wielu z nas. Czy nie byłoby fantastycznie nauczyć się myśleć jak miliarderzy i osiągać niesamowite sukcesy w biznesie? Teraz masz okazję odkryć sekrety najbogatszych ludzi świata dzięki książce "Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata".

Ta książka jest wynikiem dogłębnych wywiadów z 21 osobami, które zbudowały miliardowe fortuny od zera. To nie jest tylko zbiór porad, ale autentyczna wiedza i doświadczenie najbardziej udanych przedsiębiorców na świecie. Ich historie są inspirujące i pełne tajemniczości, a teraz masz szansę skorzystać bezpośrednio z ich mądrości.

Czego możesz się spodziewać po lekturze tej książki? Otrzymasz 20 zasad, które pomogą ci zmienić swoje myślenie i podejście do biznesu. Dowiesz się, jak radzić sobie z trudnościami i niepowodzeniami, jak wychodzić poza schematy, jak podejmować ryzyko i budować swój sukces krok po kroku.

To książka dla tych, którzy pragną osiągnąć coś więcej w życiu, dla tych, którzy chcą wejść na całkiem nowy poziom gry. Zawarte w niej wskazówki i strategie mogą być kluczem do osiągnięcia sukcesu, o jakim zawsze marzyłeś.

Czasami wystarczy jedno dobre pomysł, jedno trafione podejście, aby zmienić swoje życie i stworzyć miliardową fortunę. Ta książka otwiera przed tobą drzwi do świata najbogatszych i najbardziej udanych ludzi na świecie. Wykorzystaj tę szansę, zainspiruj się historiami sukcesu i wejdź na nowy poziom gry!

Nie czekaj dłużej - sięgnij po "Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata" i odkryj potencjał, który drzemie w tobie. #UmysłMiliardera #20ZasadBogactwa #SukcesNajbogatszych #NiesamowitySukces #InspirującyPrzedsiębiorcy #BudowanieFortuny #MądrośćNajlepszych #NowyPoziomGry #SekretySukcesu #ZmianaMyślenia #PodejmowanieRyzyka #RozwijajSię #OsiągajSwojeCele #MarzeniaSpełniająSię #ZapraszamyDoCzytania #IntrygującaLektura #OdkryjSiebie #PodróżDoSukcesu #WykorzystajSwojąMoc #BądźMistrzemSwojegoŻycia #ZarządzajSobą #OsiągajCele #ZachwycSięŻyciem #CzasNaZmiany #BądźEko #KorzystajMądrze #ZdrowyRozsądek #SpokójWewnętrzny #TroskaOPrzyrodę #NowoczesnośćIDobro #ZachowajRównowagę #PamiętajODbądźJedność #ZapraszamyDoCzytania #WiedzaToPotęga #WykorzystajMocWiedzy #ZadbajOSiebieIInnych #Odpowiedzialność #ZapraszamyDoCzytania #RozwijajSwojeEmocje #InspirującaLektura #BądźLepsząWersjąSiebie #OdkryjSiebie #PodróżDoSpokoju #WykorzystajSwojąMoc #ZarządzajSobą #OpanowanieEmocji #ZachwycSięŻyciem #CzasNaZmiany #BądźEko #KorzystajMądrze #ZdrowyRozsądek #SpokójWewnętrzny #TroskaOPrzyrodę #NowoczesnośćIDobro #ZachowajRównowagę #PamiętajODbądźJedność #ZapraszamyDoCzytania #WiedzaToPotęga #WykorzystajMocWiedzy #ZadbajOSiebieIInnych #Odpowiedzialność #ZapraszamyDoCzytania #RozwijajSwojeEmocje #InspirującaLektura #BądźLepsząWersją

Ta książka jest wynikiem dogłębnych wywiadów z 21...

1218 użytkowników ma tytuł Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata na półkach głównych
38 użytkowników ma tytuł Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata

Rafael Badziag Umysł Miliardera. 20 zasad bogactwa i sukcesu najbogatszych ludzi świata Zobacz więcej