Nie patrz

Okładka książki Nie patrz autora Marcel Moss, 9788380759824
Okładka książki Nie patrz
Marcel Moss Wydawnictwo: Filia Cykl: Trylogia Hejterska (tom 2) Seria: Mroczna strona kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Trylogia Hejterska (tom 2)
Mroczna strona
2020-01-29
2020-01-29

Kup Nie patrz w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Nie patrzi

Przeszłość, od której nie można uciec

936 341 650

Oceny książki Nie patrz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie patrz

Bohaterowie ,, Nie odpisuj'' powracają, Ewa ceniona psycholog musi zmierzyć się z przeszłością, sekretami które cały czas ją męczą.
Trop który podjęła, pokazuje jak losy ludzi łączą się i mają wpływ na zaistniałe sytuacje.
Polecam, ta część była lepsza niż pierwsza.

Polecam, ta część była lepsza niż pierwsza.

Polecam

Polecam

Tak jak 1 część,tak i ta wychodzi szybko. Nie będę się powielać ale powtórzę: mocny, psychologiczny thriller, dużo przemocy.
Polecam.

Polecam.

4795 użytkowników ma tytuł Nie patrz na półkach głównych
811 użytkowników ma tytuł Nie patrz na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nie patrz

Marcel Moss
Marcel Moss
Marcel Moss to jeden z najpopularniejszych autorów powieści kryminalnych i młodzieżowych w Polsce. Wszystkie jego książki osiągnęły status bestsellerów i stały się impulsem do gorących dyskusji na temat ważnych kwestii społecznych. W rankingu Biblioteki Narodowej na najpoczytniejszych pisarzy i pisarki w Polsce w 2024 roku zajął 16. miejsce, w tym 2. wśród polskich autorów powieści kryminalnych. Jest autorem świetnie przyjętej przez czytelników serii thrillerów młodzieżowych „Liceum Freuda”, której fabuła porusza trudne problemy współczesnej młodzieży, takie jak samotność, depresja, przemoc domowa i rówieśnicza, a także brak porozumienia między rodzicami a dziećmi. Na swoim koncie ma również popularną serię detektywistyczną „ECHO”, z detektywami Igim Sznyderem i Sandrą Milton w rolach głównych. Każdy tom przedstawia nowe, niezależne śledztwo, koncentrując się na temacie tajemniczych zaginięć. W 2024 roku ukazała się jego powieść „Polana”, która rozpoczęła serię kryminalną z udziałem komisarza Sambora Malczewskiego. Marcel Moss jest również autorem bestsellerowych thrillerów psychologicznych oraz poruszających powieści młodzieżowych, takich jak „Mój ostatni miesiąc” i jej kontynuacja „Nasz pierwszy rok”. Prywatnie — miłośnik tenisa i zapalony kinoman.

Cytaty z książki Nie patrz