- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- 2019-12-18
- 2019-12-18
Książka objaśnia zachodzące podczas pracy ustawieniowej procesy psychiczne, o których zazwyczaj się nie mówi, gdyż pozostają częścią wewnętrznego doświadczenia klienta i terapeuty. Ukazuje dynamiki systemowe w chorobach, problemach życiowych i trudnościach zawodowych, podając opisy sesji terapeutycznych. Omawia metody pracy i rolę terapeuty. Umiejscawia też ustawienia systemowe wśród innych podejść terapeutycznych, nauki i filozofii.
Link do zakupu: https://virgobooks.pl/ksiazki/256-ustawienia-systemowe-berta-hellingera-damian-janus.html
Kup Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku. w ulubionej księgarni
Oceny książki Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku.
90 użytkowników ma tytuł Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku. na półkach głównych- Chcę przeczytać 74
- Z polecenia do kupienia ... 1
- Chciałbym kupić 1
- Psychoterapia 1
- NwB 1
- Psychologia/Socjologia/Mózg/Rozwój 1
- $$$ 💰 1
Tagi i tematy do książki Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku.
Cytaty z książki Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku.
Dodaj cytat z książki Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku.
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ustawienia systemowe Berta Hellingera. Przełom w psychoterapii i wiedzy o człowieku.
Świetna książka. Bardzo dobrze opisuje nie tylko same ustawienia, ale i analogię lub ich brak do psychologii, religii. Nie jest to pierwsza książka o ustawieniach, jaką przeczytałam, ale jest pierwszą, która omawia zagadnienie tak szeroko. Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam. Świetne uzupełnienie dla pracy hipnoterapeuty.
Polecam. Świetne uzupełnienie dla pracy hipnoterapeuty.