Rytm

- Beat
- 2015-06-16
- Julia Wolin
- Wydawnictwo Kobiece
- kontrakt pokusa zasady rywalizacja uczucia seks erotyka rockmani gwiazda fani koncerty miłość
- Beat
- Na scenie (tom 2)
- literatura obyczajowa, romans
- Julia Wolin
Dwóch seksownych rockmanów i ona
Lucky to prawdziwa szczęściara. Umawia się z najprawdziwszą gwiazda rocka. Dylan Ryder jest bożyszczem nastolatek, który ze wszystkich zakochanych w nim fanek, zwrócił uwagę właśnie na nią.
Wydaje się, że jej związek jest idealny, dopóki nie pojawia się inny muzyk, Flynn Beckham. Ten rockman jest równie seksowny jak Dylan i wzbudza w Lucky zakazane uczucia. Pokusa staje się trudna do zniesienia, tym bardziej, że wszyscy wyruszają w tę samą trasę koncertową.
Zakazane myśli, gesty i słowa kuszą coraz bardziej, a Lucky czuje, że stąpa po cienkiej linie. Jednak może się okazać, że jej chłopak Dylan wcale nie jest taki idealny, jak jej się wydawało, a Flynn może być tym, który przyspieszy bicie jej serca i rozpali jej ciało.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Dyskusje
Wypożycz z biblioteki
I wtedy to do mnie dociera, po raz pierwszy: nigdy sobie nie wyobrażałam naszej wspólnej przyszłości.
Milknie w pół zdania, gdy znów przyłapuje mnie na gapieniu się na jej tyłek. Tym razem nie odpuszcza tak łatwo.
– Coś ci wpadło w oko...
Całe życie spędziłam w towarzystwie muzyków. Sławnych, a nawet legend. Już wiele lat temu przestałam to przeżywać. Ale Flynn Beckham ma w so...
Rozwiń
Opinie [40]
Całkiem fajnie spędzony czas na czytaniu. Polecam.
Pokaż mimo toNiby wszystko ok, ale cała ta książka jest jak krążenie wokół siebie głównych bohaterów. Naładowana erotycznie i muzycznie, ale też trochę ciągnąca się na siłę.
Pokaż mimo toPisząc recenzję "Show", byłam święcie przekonana, że te dwie książki nie są ze sobą kompletnie powiązane, a seria jest raczej antologią, niż związanymi ze sobą historiami. Słuchałam obu i nagle usłyszałam znajome nazwisko: "Flynn", skądś je znam. Powtórzyłam je parę razy na głos i faktycznie, już wiem, skąd to skojarzenie - to on był tym kawalerem, o którego biły się...
więcejJak dla mnie druga część lepsza niż pierwsza :)
Pokaż mimo to"Rytm" Vi Keeland to drugi tom serii o muzyce i trasie koncertowej. Tym razem czytelnik poznaje Flynna z pierwszego tomu w odsłonie koncertów, miłości i trudnych decyzji.
więcejFlynn rusza w trasę koncertową ze sławnym zespołem. Jego nauczycielka śpiewu Lucky rozbudza w nim głęboko uśpione uczucia. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że ta kobieta jest niedostępna. Jest...
Z największą chęcią dałabym tej książce 1 przez główną bohaterkę, ale tak uwielbiam Flynna, że nie mogłam mu tego zrobić.
więcejPomału jestem zmęczona zachowaniami, gdy dorosły człowiek zachowuje się jak 14-letnia dziewczynka z małym doświadczeniem życiowym na barkach. Dodatkowo jak można polubić kobietę, która chce zjeść ciastko i mieć ciastko? No ludzie. W pewnym momencie...
Historia znajomości Lucky i Flynna, poznanego w poprzedniej części tego cyklu.
Pokaż mimo toLucky jest dziewczyną lidera znanego zespołu rockowego.
Ludziom z zewnątrz może się wydawać, że ma wszystko i jest bardzo szczęśliwa.
Aż spotyka Flynna... Lidera innej kapeli, który podbijał nasze serca jako główny bohater reality show z poprzedniej książki.
Co z tego wyniknie?
Przeczytajcie sami.
Tak jak 1 część tej serii i ta mnie nie zawiodła. Humorystyczna, lekka historia pokazująca że serce nie sługa.
Pokaż mimo toLubię romanse nie lubię trójkątów. Gdzieś do połowy wszystko układało się świetnie , fajni bohaterowie, chemia między nimi , a potem .. Zawsze uważałam , że by zacząć nowy związek trzeba się pożegnać ze starym nie można żyć w zawieszeniu i to jest minus tej książki. Choć wiadomo kogo nasza Lucky wybierze i jak książka się skończy czyta się ją przyjemnie ii lekko, zresztą...