Stronger Than Magic

- fantasy, science fiction
- House of Xannon (tom 1)
- 2012-12-11
- 2012-12-11
- angielski
Tarian Xannon fights demons like the rest of us.
This time, the demon just happens to be real.
Tarian Xannon stands to inherit the water artifact, one of four elemental objects that grants the user enormous power and responsibility. With it she'll lead the secret magical Society, hiding in plain sight in the modern world.
But when Tarian is blindsided by a demon-like creature who steals her blood, it launches a chain of events that marks the beginning of change for her family and the world.
As Tarian struggles to contain the chaos, her world unravels. Each step she takes makes things worse. In her quest to save her family, she might end up destroying the things she tries so desperately to protect.
Kup Stronger Than Magic w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Stronger Than Magic