Prawie o północy

Okładka książki Prawie o północy autora C.C. Hunter, 9788372296023
Okładka książki Prawie o północy
C.C. Hunter Wydawnictwo: Feeria Young Cykl: Wodospady cienia: Po zmroku (tom 3.5) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
e-book
Wodospady cienia: Po zmroku (tom 3.5)
Almost Midnight
2016-08-02
2016-08-02
Joanna Lipińska

Kup Prawie o północy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Prawie o północy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Prawie o północy

Po za historią Delli i Stevie z przeszłości, która mnie drażniła i trochę nudziła. Szybko (wieczór i poranek z przerwą na sen😁) czytało się dalsze losy bohaterów. Tutaj główny prym wiodły Miranda i Federica, a o innych dowiadujemy się przy okazji. 😁
Serdecznie polecam 😊

Serdecznie polecam 😊

Historia Chase’a oraz Mirandy nie były jakieś szczególnie ciekawe. Ciężko czytało się początek książki gdyż myślałam, że będzie to kontynuacja przygód Delli. Wszytko nadrobiła Frederika. Bardzo podobała mi się jej historia z wystawą i poznaniem bratniej duszy.

Książka jest wciągająca jak każda tej autorki, którą miałam przyjemność czytać.
Rzadko daję 8, ale tej książce się należy za to, że nie mogłam się od niej oderwać.

Książka jest wciągająca jak każda tej autorki, którą miałam przyjemność czytać.

851 użytkowników ma tytuł Prawie o północy na półkach głównych
190 użytkowników ma tytuł Prawie o północy na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Prawie o północy