Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie

Okładka książki Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie autora Alla Alicja Chrzanowska, 9788360472071
Okładka książki Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie
Alla Alicja Chrzanowska Wydawnictwo: Ars Scripti-2 Cykl: Petersburska trylogia (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Petersburska trylogia (tom 3)
2017-01-01
2017-01-01
9788360472071

Kup Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie

Najsłabsza część trylogii, jednak podobnie jak dwa pierwsze tomy czyta się ją szybko i płynnie. Korekta książek woła o pomstę do nieba - w życiu nie widziałam tylu błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, wydawnictwo powinno się za to spalić ze wstydu bo nie ukrywam, że wpływa to nieco na odbiór treści.
Szału nie ma, ale jest to dość ciekawa i chwilami nawet wciągająca historia :)

Szału nie ma, ale jest to dość ciekawa i chwilami nawet wciągająca...

Wciągająca treść! Zwłaszcza dwa pierwsze tomy i połowa trzeciego są wzruszające. Śledziłam losy bohaterów z zapartym tchem.
Szkoda, że wątek małej Alisi spotykającej się z szeptuchą nie został rozwinięty. W treści zielarka miała uczyç dziewczynkę i na nią poczekaç. Cały czas na ten wątek czekałam.
Zastanawia mnie i smuci ilość błędów. Co z korektą? Dawniej były erraty,teraz nikomu to nie przeszkadza?

Zastanawia mnie i smuci ilość błędów. Co z korektą? Dawniej były...

Moim zdaniem z każdym kolejnym tomem było coraz gorzej. Od połowy strasznie się wynudziłam. Miałam wrażenie,że autorka chce po prostu wypełnić czymś 400 stron.

122 użytkowników ma tytuł Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie na półkach głównych
28 użytkowników ma tytuł Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie

Alla Alicja Chrzanowska Petersburska trylogia. Trzecie pokolenie Zobacz więcej