Kuro #3

Kup Kuro #3 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kuro #3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kuro #3

Na półkach: , , , ,

Historia w poprzednich tomach przebiegała w normalnym tempie, tutaj pędzi jak szalona. Szkoda, bo wszystkie kluczowe informacje są upchnięte w kilka kartek. Wielka szkoda.

Mangi są dosyć cienkie,mimo wszystko historia oraz świat przedstawiony w trzech tomach jest na tyle ciekawy,że z chęcią przeczytałbym kolejny tom lub jakiś spin off.

Kuro korzysta z dosyć ciekawego sposobu prezentowania fabuły. Mniej więcej połowa z każdego z trzech tomów tej mangi jest kolorowa. Pozostała część jest czarno biała. Kolorowe strony prezentują bardziej pogodną i spokojną część opowieści podczas gdy czerń i biel skrywa te straszniejsze chwile i smutne objawienia na temat bohaterki. Jest to fajny element czyniący Kuro jeszcze bardziej baśniową opowieścią.

172 użytkowników ma tytuł Kuro #3 na półkach głównych
125 użytkowników ma tytuł Kuro #3 na półkach dodatkowych