Bridget Jones's Diary a Novel

Okładka książki Bridget Jones's Diary a Novel autora Helen Fielding, 0753158590
Okładka książki Bridget Jones's Diary a Novel
Helen Fielding Wydawnictwo: Macmillan Cykl: Bridget Jones (tom 1) Ekranizacje: Dziennik Bridget Jones (2001) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Bridget Jones (tom 1)
1998-01-01
1998-01-01
angielski
Ekranizacje:
Dziennik Bridget Jones (2001)

Kup Bridget Jones's Diary a Novel w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bridget Jones's Diary a Novel

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bridget Jones's Diary a Novel

Nie oceniam pod kątem tego, czy jest szkodliwa czy nie, bo zdecydowanie kazda z 235 stron opisuje osobę z różnego rodzaju zaburzeniami/problemami i na pewno mogla kiedys jakiejś czytelniczce podsunąć okropny pomysł diety 1000 kcal, ale no... dawno nie miałam tak że plyne przez książkę nie zdając sobie sprawy, ile juz przeczytalam, trochę się pośmiałam, zrelaksowałam, trochę zapomnialam o tym co dookoła, więc oceniam to, jak momentalnie wprowadziła mnie w dobry nastrój i przypomniała, że mogę pochłonąć książkę w chwile

Poprawiająca humor i wzruszająca książka. Czyta się z relaksem 😉

Poprawiająca humor i wzruszająca książka. Czyta się z relaksem 😉

Ubawiła mnie.

Ubawiła mnie.

31777 użytkowników ma tytuł Bridget Jones's Diary a Novel na półkach głównych
6059 użytkowników ma tytuł Bridget Jones's Diary a Novel na półkach dodatkowych

Helen Fielding
Helen Fielding
Angielska pisarka i dziennikarka. Przez wiele lat pracowała w Londynie jako dziennikarka prasowa i telewizyjna, podróżując do Afryki, Indii i Ameryki Środkowej. Zadebiutowała powieścią "Potęga sławy", ale rozgłos przyniosły jej kolejne powieści: "Dziennik Bridget Jones" i "W pogoni za rozumem". Uważana za twórczynie (wraz z Jane Green) gatunku zwanego "chick lit".

Cytaty z książki Bridget Jones's Diary a Novel