Złota wyspa

- Złota dziewczyna (tom 4)
- Golden Island
- 1995-01-01
- 1995-01-01
- Grzegorz Woźniak
1995 - Wodnopłatowiec z ładunkiem narkotyków z Kolumbii na Florydę rozbija się na rafie koralowej niedaleko odludnej wysepki Bleak Cay na archipelagu Bahama. Kilkunastoletni chłopiec imieniem Jacket, mimowolny świadek katastrofy, staje się pionkiem w rozgrywce pomiędzy agentami amerykańskiej Agencji...
Kup Złota wyspa w ulubionej księgarni
Oceny książki Złota wyspa
- EpuB 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Złota wyspa
Nie wciągnęła mnie.
Nie wciągnęła mnie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna seria
Świetna seria
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam
Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toChyba najgorsza część cyklu . Dobrze zapowiadający się początek, beznadziejny środek z dluzyznami , niepotrzebnym opisami oraz przyzwoite zakończenie. Tyle lub aż tyle
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobrze się czytało, a to, że jest to fragment cyklu, nie nuży.
Za to moim zdaniem plus - albo śledzimy ciekawie rozwijającą się akcję, albo włączamy inne obszary mózgu i przestajemy tak naprawdę myśleć ;)
Co do pierwotnego opisu, hmmm, rozgrywka nie toczy się pomiędzy żadnymi agencjami, DEA to tylko tło dla uwiarygodnienia, nie biorące udziału w akcji.
Przepraszam, za zmianę okładki, ale nie ma nigdzie w rozsądnym wymiarze właściwej grafiki...
Dobrze się czytało, a to, że jest to fragment cyklu, nie nuży.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak jak prawdziwy MacLean, autor nie nasyca tekstu wszechobecnym w obecnych sensacyjnych książkach seksem.
Co do pierwotnego opisu, hmmm, rozgrywka nie toczy się...