Bardzo Dziki Zachód

- 2007-08-25
- Jacek Drewnowski
Zawiera:
Kaczor Donald. To ten totem
Ludowa sztuka jest ostatnio w cenie. Szczególnie jeśli chodzi o rytualne indiańskie totemy, które zawierać mogą sporą dawkę uranu. Takiej okazji po prostu nie można przeoczyć! Wiedzą, o tym nasze kaczki, wiedzą też mieszkańcy Kanionu Żółtych Stóp...
Myszka Miki. Najszybszy na Dzikim Zachodzie
Kaczor Donald. Taniec deszczu
Goofy. Spadek zostawił prapradziadek
Kaczor Donald. Nad rzeką bez powrotu
Kaczor Donald. Kaczor na galopującym koniu
Myszka Minnie. Coltem i tortem
Minnie to subtelna, delikatna panienka z dobrego domu. Odebrała staranne wychowanie i może się poszczycić rozmaitymi talentami. Ale czy jej guwernantka aby na pewno zadbała o naukę jazdy na oklep, strzelania i radzenia sobie z typkami spod ciemnej gwiazdy?
Kaczor Donald. Nie ma, nie ma wody
Kaczor Donald. Jedzie wóz na Zachód
"Gorące południe 17 lipca roku tysiąc osiemset któregoś. Wóz osadników przemierza prerię..." - tak zaczyna się pewna pełna przygód opowieść rodem z Dzikiego Zachodu. Nie zabraknie w niej oczywiście dzielnych, gotowych do poświęceń kaczorów oraz... Donalda!
Myszka Miki. Mściciel w masce
Kaczor Donald. Linia szczęścia
Myszka Miki. Banda trzech
Kaczor Donald. Karząca płetwa sprawiedliwości
Kaczka Daisy. Rewolwerowiec bez twarzy
Kup Bardzo Dziki Zachód w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Bardzo Dziki Zachód
31 użytkowników ma tytuł Bardzo Dziki Zachód na półkach głównych- Przeczytane 19
- Komiks 2
- Komiksy 2
- 🏠 Posiadam 1
- ✔ W bibliotece 1
- Do kupienia 1
- Czytałem jak byłem brzdącem 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bardzo Dziki Zachód
Duża dawka przezabawnych historii Kaczora Donalda, Wujka Sknerusa i Myszki Miki. Pozycja zarówno dla młodszych jak i starszych, każdy znajdzie coś dla siebie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedynie co, to zakończenie niektórych historii troszkę nie przypadło mi do gustu. Ale tutaj mamy jakby naszych bohaterów z Kaczogrodu osadzonych w innym Uniwersum - dzikim zachodzie, rzecz się dzieje bodajże w XIX wieku.