Podróż dookoła świata

Okładka książki Podróż dookoła świata autora Rodolfo Cimino, Massimo De Vita, Guido Martina, Giorgio Pezzin, Romano Scarpa, 9788328151536
Okładka książki Podróż dookoła świata
Romano ScarpaMassimo De Vita Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Gigant Mamut (tom 37) komiksy
komiksy
Gigant Mamut (tom 37)
2023-02-09
2023-02-09
Marcin Furgał

Kup Podróż dookoła świata w ulubionej księgarnii

Oceny książki Podróż dookoła świata

OPINIE i DYSKUSJE o książce Podróż dookoła świata

Przygody Marco Polo zaczęły się zachęcająco, ale zakończenie czyli wściekłość Daisy jakoś mi to tego nie pasuje [do Daisy tak:P]; Rychu jako artysta się nie sprawdził, ale dobrze, że prawda wyszła na jaw! Sknerus złota cyklopów nie zdobył, ale i tak - na pewno - wyjdzie na swoje;) potem złota w kanionie też nie znajduje, ale za to zarabia na zaopatrzeniu ekipy filmowej:) oraz na sztuce nowoczesnej; Indiana swe poszukiwania kończy wybuchowo, ale trochę to wszystko sztuczne. Prof. Kwaczyński i historia wiecznego sporu Sknerus&Kwakerfeller w atmosferze Atlantydy - ale z wnioskiem, że "jeden potrzebuje drugiego";p komiks Donliwera to po prostu kacze Podróże Guliwera :) za Donalda, który otrzymuje zapłatę od Sknerusa [!] oraz motywy biblijny [Arka Noego] podnoszę ocenę do b.db. Natomiast ostatnia historia - z przeskokiem w czasie, który nie jest tak długi, jak by się zdawało całkiem niezła, ale bez szału.

Komiks z serii "Gigant Mamut" zabiera nas w podróż dookoła świata. Wraz z dobrze znanymi i lubianymi postaciami ze świata Disney'a możemy poznać przygody Marco Polo, wyruszyć po złoto cyklopów, poznać prawdziwą historię Atlantydy czy towarzyszyć Donliwerowi w jego niezwykłych przygodach w świecie liliputów i gigantów. Każdy z 12 komiksów to kawał niezwykłej, fascynującej przygody i podróży w nieznane. Fani Kaczora Donalda i jego przyjaciół będą zadowoleni ;)

24 użytkowników ma tytuł Podróż dookoła świata na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Podróż dookoła świata na półkach dodatkowych

Okładka książki Superkwęk Giovan Battista Carpi, Antonio Bellomi, Giorgio Cavazzano, Giulio Chierchini, Gian Giacomo Dalmasso, Massimo De Vita, Sandro Del Conte, Andrea Freccero, Franco Lostaffa, Massimo Marconi, Guido Martina, Romano Scarpa
Okładka książki Kaczki na Olimpie Maurizio Amendola, Sergio Asteriti, Emmanuele Baccinelli, Luca Barbieri, Alessandro Bencivenni, Joaquín Cañizares Sanchez, Rodolfo Cimino, Bruno Concina, Massimo De Vita, Libero Ermetti, Manuela Marinato, Carol McGreal, Pat McGreal, Paolo Mottura, Giorgio Pezzin, Nicolino Picone, Romano Scarpa, Giampaolo Soldati, Emilio Urbano, Mario Volta
Okładka książki Kalendarz adwentowy Tom Anderson, Bob Bartholomew, Ignasi Calvet Estéban, Brian Claxton, Flor Collins, José Colomer Fonts, Del Connell, José Ismael Escandell Mengual, Miguel Fernandez Martinez, Andrea Freccero, Nick George, Evert Geradts, Antoni Gil-Bao, Janet Gilbert, Paul Halas, Tino Santanach Hernandez, Lars Jensen, Joel Katz, Jim Kenner, Vic Lockman, Tormod Løkling, Carol McGreal, Pat McGreal, Lucio Michieli, Arild Midthun, José Maria Millet Lopez, Gaute Moe, Paul Murry, Knut Nærum, Ole Steen Pallesen, Carmen Pérez, Daniel Pérez, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Francisco Rodriguez Peinado, Marco Rota, Maria José Sánchez Núñez, Romano Scarpa, Tony Strobl, Josep Tello Gonzalez, Maximino Tortajada Aguilar, Gorm Transgaard
Okładka książki Dom strachów Sergio Asteriti, Tito Faraci, Massimo Fecchi, Marco Gervasio, Paolo Mottura, Romano Scarpa, Peter Snejbjerg
Okładka książki Nasz wielki Donald Flemming Andersen, Carl Barks, Jos Beekman, Giorgio Cavazzano, Rodolfo Cimino, José Colomer Fonts, Francesco D'Ippolito, Massimo De Vita, Evert Geradts, Michael T. Gilbert, Frans Hasselaar, Kure Henning, Mau Heymans, Frank Jonker, Walt Kelly, John Lustig, Ted Osborne, Enriqueta Perea, Carmen Pérez, Daniel Pérez, Andreas Pihl, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Francisco Rodriguez Peinado, Don Rosa, Marco Rota, Romano Scarpa, Ulrich Schröder, Jaakko Seppälä, Alessandro Sisti, Peter Snejbjerg, Tony Strobl, Al Taliaferro, Riley Thomson, William Van Horn
Okładka książki Ku przestworzom! Sergio Asteriti, Giorgio Bordini, Marco Bosco, Alessio Coppola, Massimo De Vita, Giorgio Di Vita, Enrico Faccini, Giorgio Figus, Luciano Gatto, Valerio Held, Stefano Intini, Andrea Lucci, Augusto Macchetto, Marco Mazzarello, Fabio Michelini, Caterina Mognato, Carlo Panaro, Osvaldo Pavese, Nino Russo, Rudy Salvagnini, Bruno Sarda, Romano Scarpa, Jerry Siegel, Maria Luisa Uggetti, Silvia Ziche
Okładka książki Nadchodzą wikingowie Sergio Asteriti, Sergio Badino, Valentina Camerini, François Corteggiani, Antonello Dalena, Byron Erickson, Massimo Fecchi, Giorgio Figus, Carmelo Gozzo, Francesco Guerrini, Paul Halas, Roberto Marini, Guido Martina, Xavier Vives Mateu, Lara Molinari, Paolo Mottura, Carlo Panaro, Pier Dario Pennati, Marco Rota, Nino Russo, Rudy Salvagnini, Romano Scarpa, Riccardo Secchi, Giampaolo Soldati, Stefano Turconi

Okładka książki Letni wyskok Sergio Badino, Marco Bosco, Danilo Deninotti, Libero Ermetti, Massimo Fecchi, Carlo Gentina, Marco Gervasio, Alessandro Gottardo, Francesco Guerrini, Valerio Held, Carlo Limido, Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Gabriele Mazzoleni, Carlo Panaro, Marco Pavone, Teresa Radice, Vito Stabile, Stefano Turconi, Pietro Zemelo, Giuseppe Zironi
Okładka książki Noc bohaterów Gaja Arrighini, Francesco Artibani, Sergio Badino, Alessio Coppola, Francesco D'Ippolito, Giorgio Di Vita, Mario Ferracina, Augusto Macchetto, Roberto Marini, Alessia Martusciello, Paolo Mottura, Sisto Nigro, Carlo Panaro, Alessandro Sisti, Giampaolo Soldati, Nicola Tosolini, Massimiliano Valentini
Okładka książki Wujek chrzestny Sergio Asteriti, Fabio Celoni, Bruno Concina, Giuseppe Dalla Santa, Tito Faraci, Massimo Fecchi, Giorgio Figus, Marco Gervasio, Ettore Gula, Augusto Macchetto, Massimo Marconi, Roberto Marini, Carol McGreal, Pat McGreal, Marco Meloni, Sisto Nigro, Bruno Sarda, Massimiliano Valentini
Okładka książki Wespół w zespół Walt Disney, praca zbiorowa
Wespół w zespół Walt Disney, praca zbiorowa
Okładka książki Co kryje skarbiec? Francesca Agrati, Gaja Arrighini, Massimo Asaro, Giorgio Di Vita, Enrico Faccini, Giuseppe Facciotto, Giorgio Fontana, Federico Franzò, Francesco Guerrini, Andrea Lucci, Augusto Macchetto, Gabriele Mazzoleni, Michele Mazzon, Carol McGreal, Pat McGreal, Sisto Nigro, Carlo Panaro, Alessandro Sisti, Nicola Tosolini, Fausto Vitaliano
Okładka książki Cisza na morzu Maya Åstrup, Marco Bosco, Massimo Fecchi, Roberto Gagnor, Marco Gervasio, Valerio Held, Lars Jensen, Marco Mazzarello, Marco Palazzi, Carlo Panaro, Nicolino Picone, Bruno Sarda, Alberto Savini, Alessandro Sisti, Giampaolo Soldati, Matteo Venerus
Okładka książki Wakacyjna katastrofa Marco Bosco, Lorenzo Camerini, Valentina Camerini, Giorgio Cavazzano, Paolo De Lorenzi, Tito Faraci, Andrea Ferraris, Valerio Held, Gabriele Mazzoleni, Carol McGreal, Pat McGreal, Roberta Migheli, Lara Molinari, Gianluca Panniello, Nicola Tosolini, Roberto Vian, Fausto Vitaliano

Cytaty z książki Podróż dookoła świata

Dodaj cytat z książki Podróż dookoła świata