Labirynt Lukrecji

2014-11-05

Kup Labirynt Lukrecji w ulubionej księgarnii

Oceny książki Labirynt Lukrecji

OPINIE i DYSKUSJE o książce Labirynt Lukrecji

Dostałam tą książkę wiele lat temu na Wigilię i rutynowo do niej wracam. Za każdym razem inaczej interpretuję, super

Nieoczywista, miejscami trochę mroczna powieść teoretycznie przeznaczona dla dzieci, ale mam wrażenie, że dorośli lepiej ją zrozumieją. Chociaż muszę przyznać, że sama nie do końca rozumiem zakończenie...

Sięgnęłam po nią z ogromnymi oczekiwaniami po Zezi i Gilerze, których uwielbiam. Choć Labirynt Lukrecji ma w sobie potencjał i przestrzeń na drugie dno, to trudno je w pełni uchwycić. Momentami fabuła wydaje się zbyt zagmatwana, ale cenię autorkę za odwagę i za to, że książka dała mojej Córce i mnie temat do długiej, wartościowej rozmowy.

⭐ Ocena: 5/10

⭐ Ocena: 5/10

553 użytkowników ma tytuł Labirynt Lukrecji na półkach głównych
149 użytkowników ma tytuł Labirynt Lukrecji na półkach dodatkowych

Agnieszka Chylińska
Agnieszka Chylińska
Polska wokalistka i autorka tekstów, a także osobowość telewizyjna. Członkini Akademii Fonograficznej ZPAV. W latach 1994–2003 członkini rockowego zespołu O.N.A. Następnie w latach 2003–2006 wokalistka formacji Chylińska. Od 2009 roku prowadzi działalność solową, kiedy to ukazał się debiutancki album solowy Chylińskiej zatytułowany Modern Rocking, stylistycznie nawiązujący do nurtu dance i pop.

Okładka książki Wszystkie moje mamy Renata Piątkowska, Maciej Szymanowicz
Wszystkie moje mamy Renata Piątkowska, Maciej Szymanowicz