Ofiara losu. Część 2

Okładka książki Ofiara losu. Część 2 autora Camilla Läckberg, 9788375548907
Okładka książki Ofiara losu. Część 2
Camilla Läckberg Wydawnictwo: Czarna Owca Cykl: Saga o Fjällbace (tom 4) Seria: Czarna Seria Kolekcjonerska kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller

00:00 /00:00

Kup Ofiara losu. Część 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ofiara losu. Część 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ofiara losu. Część 2

Ciekawa fabuła dobrze się czyta autorka potrafi wciągnąć czytelnika w świat który tworzy w książkach.

Uwielbiam tę serię 🩷 czytam dalej!

Uwielbiam tę serię 🩷 czytam dalej!

Po lekturze odnoszę wrażenie, że ta część jest słabsza od poprzednich. Wątek interesujący, ale lekko naciągany, a całość rozwiązuje się na ostatnich 80 stronach wcześniej ślamazarnie dążąc do zakończenia.

26056 użytkowników ma tytuł Ofiara losu. Część 2 na półkach głównych
4961 użytkowników ma tytuł Ofiara losu. Część 2 na półkach dodatkowych

Camilla Läckberg
Camilla Läckberg
Książka Camilli Lackberg "Pogromca lwów" została nominowana w Plebicycie Książka Roku 2015 lubimyczytać.pl w kategorii Kryminał sensacja Thriller. Szwedzka autorka powieści kryminalnych, z wykształcenia ekonomistka. Jest absolwentką Akademii Ekonomicznej w Göteborgu. Ma dwoje dzieci (Willego i Meję) z pierwszego małżeństwa. W 2010 wyszła za mąż za Martina Melina (z którym współpracowała od 2005),funkcjonariusza policji i pierwszego zwycięzcę telewizyjnego programu survivalowego, "Ekspedycja Robinson" (1997). W 2011 przyszedł na świat ich synek, Charlie. Głównym hobby pisarki jest gotowanie. Napisała książkę kucharską pt. Smaki z Fjällbacki (Smaker från Fjällbacka). Kryminalne powieści Läckberg rozgrywają się w miasteczku Fjällbacka, jej rodzinnej miejscowości, położonej na zachodnim wybrzeżu Szwecji. Przewodnimi bohaterami są pisarka Erika Falck i policjant Patrik Hedström. Pierwsze cztery tytuły zostały sfilmowane przez szwedzką telewizję, SVT2. Książki Läckberg trafiają na czołowe miejsca list bestsellerów w Szwecji. W swoim kraju pisarka sprzedała ponad milion egzemplarzy (2007). Jej powieści zostały przetłumaczone na kilkanaście języków i również poza Szwecją cieszą się powodzeniem.

Cytaty z książki Ofiara losu. Część 2