Tylko Rock, nr 1 (113)/2001

- czasopisma
- 2001-01-01
- 2001-01-01
Artykuły:
Abraxas, IMTM, Po Prostu, Akurat, Queens Of The Stone Age, Reamonn, Kent, Tim Commerford (Rage Against The Machine),Perfect, Rage Against The Machine, Enya, Piotr Łazarkiewicz, Agnieszka Chylińska, Laurie Anderson, Doktor Granat, Grzegorz Kupczyk, Bakshish, El Dupa, The Doors, Geddy Lee, Pain Of Salvation, Madonna, Motorhead, a-ha.
Recenzje nowych płyt:
Dies Irae, Kobiety, Millenium, Checz, Doktor Granat, Golec uOrkiestra, Cementry Of Scream, The Bill, Kormorany, Trebunie Tutki, Grzegorz Kupczyk, Grzegorz Kupczyk & Przyjaciele, Bakshish, El Dupa, Krzysztof Krawczyk, Kennedy/Jaz Coleman, Erykah Badu, The Doobie Brothers, JJ72, a-ha, OPM, Levellers, Ziggy Marley And The Melody Makers, Teenage Fanclub, Axel Rudi Pell, Rancid, Bruce Hornsby, Roger Waters, Geddy Lee, Bob Cinclar, Glassjaw, Amen, Bichard Blackwood, Jay Z, Swayzak, Benjamin Diamond, King Crimson, Pain Of Salvation, Attica Blues, Qango, Big Yoga Muffin, Mekon, The Manhattan Transfer, Pink Martini, Funkstar De Luxe, Def Squad, Mandalay, Madison Avenue, Hootie & The Blowfish, Swell, Eros Ramazzotti, Marvelous 3, Ruff Endz, k's Choice, Orange Blue, Gong, Foreigner, Laurie Anderson, Simply Red.
Wkładka:
Bon Jovi.