Zasady polityki

Okładka książki Zasady polityki autora Benjamin Constant,
Okładka książki Zasady polityki
Benjamin Constant Wydawnictwo: Fundacja Res Publica im. Henryka Krzeczkowskiego nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
Principes de politique
2008-01-01
2008-01-01
Anastazja Dwulit

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Zasady polityki w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zasady polityki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zasady polityki

11 użytkowników ma tytuł Zasady polityki na półkach głównych
7 użytkowników ma tytuł Zasady polityki na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zasady polityki

Okładka książki Dylematy strategiczne XXI wieku. Księga Jubileuszowa dedykowana Profesorowi Michałowi Chorośnickiemu z okazji czterdziestolecia pracy naukowej Marek Bankowicz, Bogusława Bednarczyk, Włodzimierz Bernacki, Ewa Bojenko-Izdebska, Ewa Bujwid-Kurek, Marek Czajkowski, Ryszard M. Czarny, Erhard Cziomer, Paweł Czubik, Antoni Dudek, Dominika Dziwisz, Aleksander Głogowski, Artur Gruszczak, Edward Haliżak, Robert Kłosowicz, Barbara Krauz - Mozer, Iwona Krzyżanowska-Skowronek, Rafał Kwieciński, Kazimierz Lankosz, Marcin Lasoń, Jacek M. Majchrowski, Andrzej Mania, Grzegorz Mazur, Agnieszka Nitszke, Małgorzata Pearson, Sylwia Rasson, Arkady Rzegocki, Barbara Stoczewska, Mieczysław Stolarczyk, Ewa Szczepankiewicz-Rudzka, Bogdan Szlachta, Marcin Tarnawski, Janusz Józef Węc, Justyna Zając, Lubomir Zyblikiewicz
Okładka książki Media, biznes, kultura Jan Kreft, Józef Majewski
Media, biznes, kultura Jan Kreft, Józef Majewski
Okładka książki Polska politologia w obliczu wyzwań nauki cyfrowej Radosław Fellner, Przemysław Żukiewicz
Okładka książki Polityka oświatowa w perspektywie porównawczej Katarzyna Dmitruk-Sierocińska, Renata Nowakowska-Siuta
Okładka książki Bez cenzury. O prawie i Unii Europejskiej Krystyna Pawłowicz, Łukasz Żygadło
Bez cenzury. O prawie i Unii Europejskiej Krystyna Pawłowicz, Łukasz Żygadło

Cytaty z książki Zasady polityki

Dodaj cytat z książki Zasady polityki