THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67

Okładka książki THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67 autora Marcin Jacobson, 9788363037062
Okładka książki THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67

OPINIE i DYSKUSJE o książce THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67

Must-have każdego fana

Must-have każdego fana

1961

Nie Jegger - Jagger. 'Got LIVE if you want it', nie life. Dość znaczące błędy jak na książkę o Stonesach.

Fascynujące wspomnienia na temat pierwszej wizyty grupy The Rolling Stones w Polsce. Mnóstwo nieznanych szczegółów. I wiele wspaniałych unikalnych zdjęć. Lektura obowiązkowa nie tylko dla fana Stonesów, ale też dla każdego, kto interesuje się życiem kulturalnym w Polsce lat sześćdziesiątych.

20 użytkowników ma tytuł THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67 na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki THE ROLLING STONES – WARSZAWA ’67

Okładka książki Rockowisko Trójmiasta. Lata 70. Stanisław Danielewicz, Marcin Jacobson
Rockowisko Trójmiasta. Lata 70. Stanisław Danielewicz, Marcin Jacobson
Okładka książki Big Beat Marcin Jacobson, Marek Karewicz