Okładka książki Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku autora Bear Grylls, 9788376420769
Bear Grylls Wydawnictwo: Pascal literatura podróżnicza
literatura podróżnicza
Facing the Frozen Ocean: One man's dream to lead a team across the treacherous North Atlantic
2012-10-03
2012-10-03
978-83-7642-076-9
Krzysztof Cierniak

Kup Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantykui

Rajd przez ocean

469 65 67

Oceny książki Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku

Ten facet juz chyba niczym nie jest w stanie zaskoczyc: pływa, skacze, lata... teraz pisze 😀

Ciężko mi chwilami było zrozumieć dlaczego dla osiągnięcia celu tak ryzykowali życie, ale nie patrząc na ich ryzykowną decyzję muszę napisać, że czytało się w ekspresowym tempie.

Na półkach: , , , ,

Rewelacyjna opowieść jak zresztą każda książka, która wyjdzie spod pióra Beara Gryllsa tylko treść zawarta w książce już rewelacyjna nie jest. Zgadzam się z tytułem ocean jest bezlitosny, a jeszcze płynąć nim przez północne wody Atlantyku na otwartej łodzi typu RIB. Kto mógł to przepłynąć stawiając czoło sztormom i wysokim falom tylko on Bear Grylls niesamowity, ale również o niesamowitej odwadze. Wziął zebrał trzech facetów takim, którym mógł ufać i to bezgranicznie. Każdy z nich musiał umieć sterować taką łodzią. Nie mogli zawahać się przed niczym. Już na pewno nie przed falami, lodowcami wielkości katedry i sztormem. Sztormem, który nam zwykłym ludziom nawet się nie śnił. Książka jest świetna pod tym względem, że tą przygodę przeżywamy razem z bohaterami. Tak Bear Grylls ją napisał jakbyśmy razem z załogą siedzieli na tej łodzi. Przeżywamy wszystko to co oni. POLECAM !!!

224 użytkowników ma tytuł Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku na półkach głównych
52 użytkowników ma tytuł Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku

Bear Grylls
Bear Grylls
Brytyjski podróżnik i alpinista. Popularyzator szkoły przetrwania i były żołnierz brytyjskich sił specjalnych. Naczelnik brytyjskiego ruchu skautowskiego . Znany przede wszystkim z programów telewizyjnych: "Szkoła przetrwania" oraz "Bear Grylls w miejskiej dżungli", emitowanych na kanale Discovery Channel.

Cytaty z książki Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku

Bear Grylls Bezlitosny ocean. Historia wyprawy otwartą łodzią przez lodowate wody północnego Atlantyku Zobacz więcej