Księżniczka Jessica i bransoletka przyjaźni

- Princess Jessica and the Best Friend Bracelet
- 2009-01-01
- 2009-01-01
- Małgorzata Bortnowska
Akademia Księżniczek obchodzi Święto Przyjaźni. Księżniczka Jessica chce z tej okazji przygotować coś wyjątkowego dla swoich przyjaciółek z Makowego Pokoju. Miejmy nadzieję, że okropna Księżniczka Diamonda nie popsuje wszystkiego!
Kup Księżniczka Jessica i bransoletka przyjaźni w ulubionej księgarni
Oceny książki Księżniczka Jessica i bransoletka przyjaźni
68 użytkowników ma tytuł Księżniczka Jessica i bransoletka przyjaźni na półkach głównych- Przeczytane 57
- Biblioteka 2
- Z biblioteki 2
- Moje pierwsze książki 1
- Literatura dziecięca 1
- 2014 i starsze 1
- Zagraniczni autorzy 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Księżniczka Jessica i bransoletka przyjaźni
Książeczka przyjemna, na godzinkę czytania dziecku. Szybka akcja wciąga, choć czasami odniosłam wrażenie, że córka nie nadąża za wszystkim, gdyż mnie samej trudno było wychwycić kto kiedy mówi, więc pewnie nie byłam mistrzynią dialogów. Dla dziewczynek, które samodzielnie pragną zagłębić się w lekturze jest to ciekawa pozycja, tym bardziej że dotyczy przyjeźni, zaufania i szczerości. Będzie się podobać każdej młodej dziewczynce.