Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami
Sztuka zachowywania spokoju w najtrudniejszych sytuacjach życiowych Umiejętność rozładowywania napięcia i podtrzymywania optymizmu zdolność do radzenia sobie z mobbingiem, frustracjami i rozczarowaniami Jak rozbroić stresową bombęa Masz skurczony żołądek, trudności z zasypianiem, żyjesz w stanie ciągłego podenerwowania i nie możesz dłużej skupić się na jednej czynnościa Wszystko wskazuje na to, że stajesz się więźniem stresu. Wszechogarniający niepokój zaczyna przejmować kontrolę nad Twoim życie
Kup Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami w ulubionej księgarni
Oceny książki Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami
21 użytkowników ma tytuł Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami na półkach głównych- Chcę przeczytać 14
- Z biblioteki 1
- E-BOOKi 1
- 2017 1
- Psychologia i nauki społeczne 1
- Oddane 1
- Mam ebooka2 - epub 1
Cytaty z książki Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami
Dodaj cytat z książki Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pogromca stresów, czyli jak przejąć kontrolę nad własnymi emocjami
Mily, lekki poradnik, ale miejscami troche naiwny mi sie wydaje. Autorka widac, tez wierzy ze raka mozna wyleczyc za pomoca pylku kwiatow i ziolek. Doradza tez, by brac prace byle jaka, ale zeby byla, z czym tez nie zgadzam. Nie po to sie zmienia na lepsza, by brac byle co. Inne, profesjonalne poradniki ci tego nie poradza. Ogolnie- no, mozna poczytac ale nie trzeba. Szybko sie czyta, tyle.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietny poradnik, uczy nie tylko jak postępować, by kontrolować własne emocje, ale także tłumaczy i szuka odpowiedzi na przyczyny sytuacji stresotwórczych. Napawa optymizmem i wiarą w osiągnięcie sukcesu, pomaga wyzbyć się złych emocji. Uczy pozytywnego myślenia. Autorka w doskonały sposób łączy teorię ze świetnymi historiami i anegdotami zaczerpniętymi z życia. Styl anegdot jest podobny do krótkich felietonów Paula Coelho „Być jak płynąca rzeka”. Warta polecenia.
Świetny poradnik, uczy nie tylko jak postępować, by kontrolować własne emocje, ale także tłumaczy i szuka odpowiedzi na przyczyny sytuacji stresotwórczych. Napawa optymizmem i wiarą w osiągnięcie sukcesu, pomaga wyzbyć się złych emocji. Uczy pozytywnego myślenia. Autorka w doskonały sposób łączy teorię ze świetnymi historiami i anegdotami zaczerpniętymi z życia. Styl...