Spacerownik wrocławski

- turystyka, mapy, atlasy
- 2008-01-01
- 2008-01-01
"Spacerownik wrocławski" to książkowe, poszerzone wydanie spacerowników, które ukazywały się jako dodatek do "Gazety Wyborczej" w 2007 i 2008 roku.
Prócz dziewięciu spacerów, w których autorce, Beacie Maciejewskiej, towarzyszyło co najmniej kilkaset, a niekiedy nawet grubo ponad tysiąc osób, czytelnicy znajdą w nim "Tajemnice podziemnego miasta", czyli nowy spacer napisany specjalnie do wydania książkowego.
Kup Spacerownik wrocławski w ulubionej księgarni
Oceny książki Spacerownik wrocławski
71 użytkowników ma tytuł Spacerownik wrocławski na półkach głównych- Chcę przeczytać 40
- Własne 2
- Wiek XXI 1
- Siechnice [Zamówię] 1
- Reportaż 1
- Przewodniki i podróże 1
- Szafa 6a 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spacerownik wrocławski
Pisany bardzo łatwym i przyjaznym językiem. Styl tekstu przypomina artykuły spotykane w gazetach, co jest dużym plusem, ponieważ szukanie informacji jest dzięki temu, przyjemne i wciągające. Nawet nie ciekawe rzeczy szybko się wchłaniają :)
Niestety książka nie jest już drukowana, także szukajcie tylko w bibliotekach.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSama uczyłam się z tej książki do nie jednego konkursu i szczerze polecam wszystkim pasjonatom Wrocławia i nie tylko.
Niestety książka...
Uczyłam się Wrocławia na tym przewodniku. Polecam!
Uczyłam się Wrocławia na tym przewodniku. Polecam!