Precz z Marsjanami!

Okładka książki Precz z Marsjanami! autora Fredric Brown, 8370014771
Okładka książki Precz z Marsjanami!
Fredric Brown Wydawnictwo: Beta Books Seria: Fantastyka (Beta Books) fantasy, science fiction
Fantastyka (Beta Books)
Martians, Go Home
1991-01-01
1991-01-01
Wiesław Lipowski

Kup Precz z Marsjanami! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Precz z Marsjanami!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Precz z Marsjanami!

Wspaniały pastisz / satyra na marsjańskie inwazje. Zamiast krwawych inwazji i space oper - banda złośliwych dupków. Bardzo orzeźwiające.

Poza tym, podobnie jak w Twin Peaks czy Gnieździe Światów Huberatha, stajemy przed pytaniem "who is the dreamer".

Świetna.

Świetna.

58 użytkowników ma tytuł Precz z Marsjanami! na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Precz z Marsjanami! na półkach dodatkowych

Okładka książki Planet Stories. Vol. 1 Robert Abernathy, Poul Anderson, Hannes Bok, Leigh Brackett, Ray Bradbury, Fredric Brown, Wilbur S. Peacock, Frederik Pohl, Ross Rocklynne, James H. Schmitz, William Tenn, Wilson Tucker, Bryce Walton
Okładka książki Złoty Wiek SF 1 Fredric Brown, Edmond Hamilton, Cyril M. Kornbluth, R.A. Lafferty, Murray Leinster, H. Beam Piper, Mack Reynolds, William Tenn, Jack Vance, F. L. Wallace, Stanley G. Weinbaum
Okładka książki Złoty Wiek SF 2 Fredric Brown, Harry Harrison, Malcolm Jameson, Cyril M. Kornbluth, R.A. Lafferty, Keith Laumer, Murray Leinster, Frederik Pohl, Stanley G. Weinbaum
Okładka książki Mars. The Golden Age Stephen Bartholomew, Fredric Brown, Frank W. Coggins, Charles E. Fritch, Randall Garrett, Arthur G. Hill, Bascom Jones, Tom Leahy, Vernon L. McCain, R. H. Nelson, Kris Neville, Rog Phillips, Jack Sharkey, Robert Shea, Mari Wolf
Okładka książki Czarujące obiekty latające Piers Anthony, Robert Bloch, Nelson Bond, Fredric Brown, Angela Carter, Arthur C. Clarke, John Collier, Roald Dahl, Thomas M. Disch, Peter Haining, Harry Harrison, Eric Knight, Stephen Leacock, C.S. Lewis, William F. Nolan, Mervyn Peake, Terry Pratchett, Fletcher Pratt, Robert Sheckley, Cordwainer Smith, Kurt Vonnegut, P.G. Wodehouse, John Wyndham, L. Sprague de Camp, praca zbiorowa

Okładka książki Rakietowe szlaki 1 Poul Anderson, Ray Bradbury, Arthur C. Clarke, Jack Finney, Harry Harrison, Malcolm Jameson, Cyril M. Kornbluth, Murray Leinster, Robert Sheckley, Alfred Elton van Vogt

Cytaty z książki Precz z Marsjanami!

Dodaj cytat z książki Precz z Marsjanami!