Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma

- literatura dziecięca
- Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty
- 2002-01-01
- 2002-01-01
Nicole Taylor, która marzy o tym, żeby jak najszybciej wyjechać z rodzinnego miasta, wbiła sobie do głowy, że jedyną metodą na zrealizowanie tego celu jest zdobycie jak największej liczby pieniędzy. Kiedy traci swoją weekendową pracę, nie zważając na to, że oszukuje przy tym rodziców i oddala się od najbliższej przyjaciółki, staje na głowie, by znaleźć następną. Czy Chris, chłopak, który od jakiegoś czasu niebezpiecznie ją intryguje, odciągnie ja od wymarzonego celu?
Kup Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma w ulubionej księgarni
Oceny książki Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma
770 użytkowników ma tytuł Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma na półkach głównych- Przeczytane 700
- Z biblioteki 9
- Młodzieżowe 7
- Dzieciństwo 4
- Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty 4
- Z dzieciństwa 3
- 2011 3
- 2006 3
Cytaty z książki Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma
Wiedziała, że takie myślenie jest irracjonalne i głupie, ale o ileż łatwiej jest pogodzić się z nieprzyjemnymi okolicznościami, jeśli można ...
RozwińNic tak nie poprawia dziewczętom humoru jak buszowanie w dziale kosmetyków...
dodaj nowy cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma
Lekka, szybko się czyta.
Lekka, szybko się czyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo Fajne
Bardzo Fajne
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCo do książki:jak każdą z tej serii czytało mi się dobrze i z ciekawością.
*Zdjęcie na okładce rozbawiło mnie już w bibliotece. ;D
Co do książki:jak każdą z tej serii czytało mi się dobrze i z ciekawością.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to*Zdjęcie na okładce rozbawiło mnie już w bibliotece. ;D
"Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma" jak wszystkie z tej serii zabawna, romantyczna i przewidywalna. ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLubiłam czytać książki z tej serii. Historie ogółem podobne do siebie, a zarazem każda inna. Szybko się czyta i chce się kolejną.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toczytałam z nudów w sanatorium i byłam zadowolona.
czytałam z nudów w sanatorium i byłam zadowolona.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo totaka sobie!
taka sobie!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzyjemna książka. Ładnie opisana. Chociaż główna bohaterka bywa irytująca i męcząca. Godne podziwu jest to jak bardzo potrafi się wyrzec przyjemności, aby osiągnąć swój cel. Szkoda tylko, że towarzyszy temu cały czas kłamstwo.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie przypadła mi do gustu, "jestem na nie".
Nie przypadła mi do gustu, "jestem na nie".