Nowa dieta antyrakowa

Okładka książki Nowa dieta antyrakowa autora Johannes F. Coy, Maren Franz, 9788324720088
Okładka książki Nowa dieta antyrakowa
Johannes F. CoyMaren Franz Wydawnictwo: Świat Książki poradniki
poradniki
Die neue Anti-Krebsernaehrung
2011-06-18
2011-06-18
978-83-247-2008-8
Maria Kaczorowska

Kup Nowa dieta antyrakowa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nowa dieta antyrakowa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nowa dieta antyrakowa

Książka zawiera podstawowe informacje na temat raka, a także szczegółowe porady i kompleksowy plan diety, jest blisko 150 gotowych przepisów.
Tak na dobrą sprawę to po lekkiej modyfikacji każdy przepis można dostosować do KETO 😉👍
TYLKO KETOZA TO BĘDĘ POWTARZAŁA DO ZNUDZENIA.
NAWET JEŚLI MIAŁOBY TO PRZEKONAĆ TYLKO JEDNĄ OSOBĘ, ALE TO BĘDZIE TA JEDNA OSOBA WIĘCEJ, KTÓRA BĘDZIE ŻYŁA DŁUGO W ZDROWIU.

TYLKO KETOZA TO BĘDĘ POWTARZAŁA DO ZNUDZENIA.

Książka zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących zdrowego sposobu odżywiania.
W przystępny sposób tłumaczy jak i dlaczego powstają komórki rakowe oraz jak się przed nimi chronić.
W zabieganym świecie często zapominamy o tym, aby zapobiegać chorobom co jest dużo prostsze niż kosztowne leczenie.
Polecam książkę wszystkim chcącym uniknąć chorób cywilizacyjnych i cieszyć się zdrowiem przez długie lata ;)

Polecam książkę wszystkim chcącym uniknąć chorób cywilizacyjnych i cieszyć...

Przeczytana podczas poszukiwania sensownych przepisów dla osoby chorej. Użyteczność przepisów oceniam całkiem przyzwoicie ale siłą tej książki są zdecydowanie rozdziały wcześniejsze.
Krótki opis zarówno wpływu czynników żywieniowych jak i aktywności fizycznej, panowania nad psychiką.
Polecam ostrożnie, ponieważ z tego co wiem najnowsze badania nie są tak entuzjastyczne jak autor w niektórych kwestiach.

45 użytkowników ma tytuł Nowa dieta antyrakowa na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Nowa dieta antyrakowa na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nowa dieta antyrakowa

Johannes F. Coy
Johannes F. Coy
Niemiecki doktor biologii – specjalista od genetyki molekularnej i biochemii, współautor książki „Nowa dieta antyrakowa”, odkrywca metabolizmu genu TKT (genu transketolazopodobnego),który ma niebagatelne znaczenie dla wzrostu komórek nowotworowych.

Cytaty z książki Nowa dieta antyrakowa

Dodaj cytat z książki Nowa dieta antyrakowa