Najnowsze artykuły
ArtykułyJak dobrze znasz Katarzynę Bondę? Alfabet pisarki.
LubimyCzytać1
ArtykułyMilion euro dla pisarki i burza w branży. Nagroda „Aena de Narrativa“ rozpala emocje
LubimyCzytać10
Artykuły„Kawa z Mistrzem Zbrodni” – wygraj spotkanie z Wojciechem Chmielarzem z okazji Światowego Dnia Książki
LubimyCzytać18
Artykuły"Przejścia. Którędy do miłości" Natalii de Barbaro. Mamy dla Was 40 egzemplarzy książki!
LubimyCzytać3

- 2000-01-01
- 2000-01-01
- 83-7227-755-9
- Urszula Grabowska
Kiedy się spotkali, nie byli już nastolatkami. Jennie, samotna trzydziestoparoletnia dobrze zapowiadająca się prawniczka, i Jay, wspólnik w jednej z najbardziej znanych nowojorskich firm prawniczych, samodzielnie wychowujący trójkę swoich dzieci. Jennie rozkwitła w tym związku, a Jay powoli odzyskiwał utraconą po śmierci żony radość życia. Zdawałoby się, że nic i nikt nie moźże zagrozić szczęściu tych dwojga. Kim więc jest Jill, piękna młoda dziewczyna, z którą Jennie spotyka się w tajemnicy przed Jayem? Przychodzi dzień, kiedy Jenny musi ujawnić całą prawdę o swoim życiu, a Jay musi wybrać. Belva Plain z właściwą jej żarliwością zgłębia w tej powieści tajniki ludzkich serc.
Kup Błogosławieństwa w ulubionej księgarnii
- Czytane dawno, dawno temu 1
- Literatura piękna 1
- ➤ Wyd.: Świat Książki / Libros 1
- ( __ ) 1
Tagi i tematy do książki Błogosławieństwa

Belva Plain
Amerykańska pisarka, autorka ok 22 książek. Jej debiutancka powieść przez ponad 41 tygodni utrzymywała się na liście bestsellerów New York Times'a.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Błogosławieństwa
Kolejna książka, która odpycha okładką, a okazuję się rewelacyjna. Teraz będę szukać tylko tych z brzydkimi okładkami:) Piękna historia ludzi, którzy zostają rozdzieleni przez pewne decyzje i wybory. Po 19stu latach się ze sobą spotykają.
Czyta się ją bardzo szybko, bo bardzo chce się poznać dalsze losy bohaterów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzyta się ją bardzo szybko, bo bardzo chce się poznać dalsze losy bohaterów.
Słyszałam że warta do przeczytania i wgłębienia się w losy bohaterów. Literatura dla dorosłego czytelnika..