Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów

Okładka książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów autora Jerzy Miłkowski, 8321726992
Okładka książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów
Jerzy Miłkowski Wydawnictwo: Sport i Turystyka sport
sport
1989-01-01
1989-01-01
83-217-2699-2

Kup Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów

Na półkach: , , , ,

Dobra książka, ale tematy Aikido jest częścią, reszta to historia Feudalnej Japonii.

21 użytkowników ma tytuł Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów

Jerzy Miłkowski
Jerzy Miłkowski
dr Jerzy Miłkowski - polski lekarz teratolog (specjalista od wad rozwojowych człowieka). Absolwent Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi. W latach 80-tych przez pewien czas szef Komisji Lekarskiej Polskiego Związku Karate, sędzia sportowy i instruktor. Autor licznych książek nt. sztuk walki. Założyciel Wydawnictwa Spartacus. Obecnie uczy anatomii na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi, a na studiach angielskojęzycznych dla cudzoziemców neuroanatomii i histologii. Książki: "Karate" (WMON, 1983),"Karate sportowe. Samoobrona sztuki walki", "Sztuki i sporty walki Dalekiego Wschodu" (Sport i Turystyka, 1987),"O wadach wrodzonych" (Wiedza Powszechna, 1989),"Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów" (Sport i Turysyka, 1989),"Encyklopedia Sztuk Walki" (Algo, 2008).

Cytaty z książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów

Dodaj cytat z książki Aikido. Sztuka walki dla dżentelemenów