Koszmarny Karolek i wielka forsa

- literatura dziecięca
- Koszmarny Karolek (tom 5)
- Horrid Henenry and big money
- 2003-01-01
- 2003-01-01
- Maria Makuch
W następnej książeczce z tej serii Koszmarny Karolek, który zawsze ma głowę pełną pomysłów marzy, aby zostać łowcą krokodyli, znajduje sposób na zdobycie wielkiej forsy bardzo małym kosztem (np. sprzedaje swego brata Doskonałego Damianka jako niewolnika Wrednej Wandzie),a takze przeprowadza błyskawiczną wymianę prezentów gwiazdkowych.
Kup Koszmarny Karolek i wielka forsa w ulubionej księgarni
Oceny książki Koszmarny Karolek i wielka forsa
817 użytkowników ma tytuł Koszmarny Karolek i wielka forsa na półkach głównych- Przeczytane 775
- Dzieciństwo 14
- Z biblioteki 9
- Z dzieciństwa 8
- Dzieciństwo 6
- Biblioteka 6

OPINIE i DYSKUSJE o książce Koszmarny Karolek i wielka forsa
Książka opisuje przygody Karolka, czytamy rodzinnie całą serię. Po cichu się cieszę, że nie mam takiego dziecka:)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW tym tomie Karolek: ucieka z domu, bierze udział w Dniu Sportu, sprzedaje Damianka i robi szacher macher z karteczkami przy prezentach gwiazdkowych. Taki dzieciak to przekleństwo!!!!!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNo, cóż poradzić - moje dziecko pochłania wszystko z serii o Karolku!
No, cóż poradzić - moje dziecko pochłania wszystko z serii o Karolku!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzy chcielibyście dowiedzieć się jak zostać łowcą krokodyli? - to po przeczytaniu tej książki będziecie wiedzieć jak to zrobić. Dowiecie się jak zarobić pieniądze. Sam polecam Konstantin.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBeznadziejne niestety ale taka prawda, książka nie przekazuje nic wartościowego dla dziecka, Koszmarna jedyne czego uczy to wyzwisk, plucia na młodsze rodzeństwo i tego że należy nabijać się z młodszego rodzeństwa i pakować je w kłopoty ? Sza po ba jedyna książka z tego cyklu jedną jeszcze jakąś przeczytałem i po prostu nie.
Nie polecę nikomu dla dziecka tandetni wręcz bulwersujące poczucie humoru, morały z tego takie że można sobie tymi książkami narobić tylko kłopotów z dziećmi.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie polecę nikomu dla dziecka tandetni wręcz...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZabawna książka dla dzieci ze starszych klas podstawówki, chociaż trochę nie wychowawcza.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tofajna
fajna
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSUPER!!! ROZWESELI WAS W NAJSMUTNIEJSZY DZIEŃ!
SUPER!!! ROZWESELI WAS W NAJSMUTNIEJSZY DZIEŃ!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tojeden tom można przeczytać, pierwsze opowiadanie nawet śmieszy, drugie też, ale ileż można, ten sam schemat, tylko inny temat ;) nie sięgnę po inne.