Kłamca

Okładka książki Kłamca autora Jakub Ćwiek, 9788375741711
Okładka książki Kłamca
Jakub Ćwiek Wydawnictwo: Fabryka Słów Cykl: Kłamca (tom 1) Seria: Kuźnia Fantastów fantasy, science fiction
Kłamca (tom 1)

00:00 /00:00

Kup Kłamca w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kłamca

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kłamca

To było moje pierwsze spotkanie z autorem i muszę przyznać, że nie było szczególnie udane.
Całe szczęście, że mnie to nie zniechęciło i sięgnęłam po inne jego książki, bo Pan Ćwiek pisze bardzo dobrze, tylko tutaj po prostu coś mi nie zagrało.

Po latach wróciłam do Kłamcy. Kiedyś uwielbiałam, dałam wysoką cenę. Dziś to nie zrobiło na mnie takiego wrażenia, nadal fajne, ale niestety nic wielkiego.

Fajny mix mitologiczny, który do mnie trafia. Lubię takie historie z humorem, do tego fantastyka religijna, która łączy się z naszymi czasami. Zdecydowanie dobrze się bawiłem i będę kontynuował. Jedynie forma opowiadań nie do końca do mnie trafia wolę jednak ciągłą fabułę ale mimo wszystko warto.

16611 użytkowników ma tytuł Kłamca na półkach głównych
4353 użytkowników ma tytuł Kłamca na półkach dodatkowych

Okładka książki Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Okładka książki Śmietnisko Justyna Chełminiak, Anastazja Corso, Jakub Ćwiek, Izabela Kesselring, Julia Wiktoria Piekarska

Okładka książki A.D.XIII, tom 2 Jakub Ćwiek, Janusz Cyran, Cezary Frąc, Anna Kańtoch, Krzysztof Kochański, Maja Lidia Kossakowska, Eva Mroczek, Łukasz Orbitowski, Jacek Piekara, Andrzej Pilipiuk, Krzysztof Piskorski
Okładka książki Księga strachu Ewa Białołęcka, Jakub Ćwiek, Maciej Guzek, Witold Jabłoński, Aleksandra Janusz, Mariusz Kaszyński, Kazimierz Kyrcz jr, Dariusz Łowczynowski, Łukasz Orbitowski, Jacek Piekara, Krzysztof Piskorski, Łukasz Radecki, Iwona Surmik

Cytaty z książki Kłamca