Sztuka uwodzenia

Okładka książki Sztuka uwodzenia autora Madeline Hunter, 9788324133123
Okładka książki Sztuka uwodzenia
Madeline Hunter Wydawnictwo: Amber Cykl: Rothwell (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Rothwell (tom 1)
Rules of seduction
2009-03-01
2009-03-01
Barbara Jaworska

Kup Sztuka uwodzenia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sztuka uwodzenia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sztuka uwodzenia

Bardzo przyjemna książka, a skoro to pierrwsza część, to mam nadzieję, ze następne też będą dobrymi romansami.
Świetnie się czyta, dużo odsłon,szybka, wartka akcja, dużo splecionych ze sobą intryg i cała gama namiętności.
Jest romans, jest sensacja i warto przeczytać, żeby się odprężyć.

Jest romans, jest sensacja i warto przeczytać, żeby się odprężyć.

I część serii o Rothwellach

I część serii o Rothwellach

Portal LC podpowiada,że to pierwsza książka z cyklu Rothwell.Nie jest to moja pierwsza książka tej autorki,ale jest mi ona dość mało znana.Kojarzę Hunter z książek może nie odkrywczych,ale na pewno przyjemnych w odbiorze.Ta konkretna też taka była.Interesujący bohaterowie,tajemnica w tle,skrzywdzona rodzina kontra podobno bezduszny lord...Niby wszystko powinno grać,ale coś mnie w tej książce uwierało.Nie potrafiłam się zagłębić w przedstawiony świat,brakowało mi czegoś ,co pomogłoby mi odnaleźć się w tej historii.Gubiłam się trochę w występujących w niej postaciach,przynajmniej do pewnego momentu.Później było już łatwiej,może przyzwyczaiłam się do pisarskiego stylu autorki...Sama fabuła dośc dobrze przemyślana,nawet w pewnych swoich rozwiązaniach zaskakująca,choć bohaterowie postepują chwilami dość schematycznie.Na plus zasługują dziwactwa braci Rothwell,co ich wyróżna na tle innych męskich bohaterów romansów historycznych,oraz opis przekrętów finansowych.To było akurat oryginalnym pomysłem.W sumie to odprężająca,lekka lektura,w sam raz na odstresowanie.Na pewno prędzej czy później sięgnę po kolejne części tego cyklu.

289 użytkowników ma tytuł Sztuka uwodzenia na półkach głównych
50 użytkowników ma tytuł Sztuka uwodzenia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sztuka uwodzenia

Madeline Hunter
Madeline Hunter
Madeline Hunter, amerykańska autorka romansów. Mieszka w Pensylwanii. Pierwsza książka Madeline Hunter została opublikowana w roku 2000 i otrzymała nagrodę za debiut bestsellerów Autor Waldenbooks. Została nominowana cztery razy i dwa razy wygrała Romance Writers of America, prestiżową nagrodę RITA. Piętnaście z jej książek pojawiło się w USA na Today liście bestsellerów oraz w New York Times i Waldenbooks Fiction. Romantic Times przyznał cztery i pół gwiazdki piętnastu z jej książek. Madeline Hunter jest doktorem historii sztuki, uczy na uczelni. Obecnie mieszka w Pensylwanii z mężem i dwoma synami.

Cytaty z książki Sztuka uwodzenia

Dodaj cytat z książki Sztuka uwodzenia