Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie

- bajki
- 2026-02-02
- 2026-02-02
KSIĄŻKA DWUJĘZYCZNA PL–ES O PRZYRODZIE DLA DZIECI 5–9 LAT
10 pełnych, fascynujących opowiadań w jednym tomie, z kolorowymi ilustracjami na każdej stronie, które sprawiają, że dzieci wracają do książki z radością.
Twoje dziecko codziennie pyta: „Dlaczego niebo jest niebieskie?” „Skąd się bierze deszcz?”
Zamieniliśmy te pytania w bajki, które dzieci kochają, a rodzice doceniają.
Każda odpowiedź to przygoda – Zosia i Puszek prowadzą dzieci przez świat przyrody w sposób ciepły, prosty i pełen humoru.
Dwujęzyczna nauka PL–ES – tekst po polsku i po hiszpańsku wers po wersie. Dziecko rozumie sens, a nie zgaduje. Język hiszpański wprowadzany naturalnie, bez podręcznika i presji.
Interaktywne doświadczenia – kolorowanki, quizy, mini-eksperymenty, zabawy rozwijające kreatywność i logiczne myślenie.
Korzyści dla rodziców – odświeżają wiedzę, poznają proste sposoby tłumaczenia zjawisk przyrodniczych i otrzymują gotowe tematy do rozmów z dzieckiem.
Unikalna pozycja na rynku – jedna z niewielu książek bilingwalnych PL–ES o przyrodzie, która łączy naukę, przygodę i zabawę w jednym tomie.
BONUS: Dyplom Młodego Odkrywcy – aby każde dziecko poczuło dumę ze swoich odkryć!
To nie jest zwykła książka „do nauki”. To książka, która rozbudza ciekawość, sprawia, że dzieci chcą pytać, odkrywać i czytać dalej.
Rodzice wybierają ją dla wiedzy i języka, dzieci kochają ją za historie i bohaterów.
Idealna dla dzieci w wieku 5–9 lat, które kochają przyrodę, przygody i odkrywanie świata.
To także doskonały sposób na wspólne chwile z dzieckiem, łączące naukę, zabawę i rozmowę.
Kup Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie w ulubionej księgarni
Oceny książki Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie
Tagi i tematy do książki Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie
Cytaty z książki Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie
Dodaj cytat z książki Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zosia i Puszek – Edukacyjne bajki dwujęzyczne polsko-hiszpańskie o przyrodzie