Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia

- Kabalista
- 2025-08-02
- 2025-08-02
Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia
Odkryj niewidzialną tarczę, która naprawdę działa.
Czy kiedykolwiek czułaś lub czułeś, że coś wymyka się spod kontroli – choć nie potrafisz tego nazwać? Czy intuicja podpowiada Ci, że jesteś narażona lub narażony na niewidzialne wpływy, których nie da się wytłumaczyć racjonalnie, a jednak wpływają na Twoje samopoczucie, sen, relacje czy przestrzeń wokół Ciebie? Jeśli tak – ta książka jest dla Ciebie. Nie jako ucieczka od rzeczywistości, lecz jako wejście w jej głębszy, duchowy wymiar.
„Koreańska Magia Ochronna” to pierwszy na polskim rynku tak kompleksowy przewodnik po technikach ochrony duchowej zakorzenionych w starożytnym szamanizmie Korei – tradycji, która przetrwała wieki i do dziś jest praktykowana przez współczesne mudang (szamanki) jako żywa, pulsująca praktyka uzdrawiania i ochrony. Znajdziesz tu nie tylko opisy rytuałów, zaklęć i talizmanów, lecz także głęboko zakorzenioną filozofię harmonii z siłami przyrody, duchami przodków i naturalnymi cyklami życia.
Dlaczego warto?
Bo ta książka łączy duchowość z praktyką. Zamiast abstrakcyjnych koncepcji – oferuje konkretne narzędzia. Zamiast oderwanych teorii – prowadzi Cię krok po kroku przez 30-dniową ścieżkę osobistej ochrony energetycznej. Od audytu przestrzeni, przez stworzenie talizmanu, aż po rytuały oczyszczenia dźwiękiem i święto fasoli – każdy etap jest dostępny, zrozumiały i możliwy do zastosowania od razu.
Bo to nie tylko o Korei. To o Tobie. O Twoim domu. O Twoim ciele jako świątyni. O Twoim prawie do wewnętrznego spokoju i bezpieczeństwa.
Bo otrzymujesz dostęp do wiedzy, która przez wieki była przekazywana ustnie – wiedzy o tym, jak zadbać o swoje granice psychiczne, jak chronić się przed psychiczną ingerencją, jak współpracować z duchami opiekuńczymi i jak wzmacniać własne pole energetyczne. Wszystko w duchu szacunku międzykulturowego, bez uproszczeń i bez złudzeń.
Bo ta książka inspiruje, ale też uczy odpowiedzialności. Przedstawia etykę pracy duchowej, pokazuje granice pomiędzy rytuałem a terapią, uczy bezpiecznego korzystania z mocy i przypomina, że prawdziwa ochrona zaczyna się nie od zaklęcia – lecz od świadomości i intencji.
Dla kogo jest ta książka?
Dla każdej osoby, która chce pogłębić swoją praktykę duchową. Dla wszystkich, którzy szukają narzędzi do ochrony siebie, swoich dzieci, swoich przestrzeni i swoich marzeń. Dla tych, którzy odczuwają nadwrażliwość na energie, którzy mierzą się z niepokojem, którzy czują, że świat zewnętrzny wpływa na nich zbyt silnie. Dla tych, którzy wierzą, że istnieje coś więcej niż to, co widać – i że warto się temu przyjrzeć.
Jeśli czujesz, że potrzebujesz duchowej ochrony, ale nie wiesz, od czego zacząć – zacznij od tej książki.
Zaufaj starożytnej mądrości. Zbuduj własną tarczę. Wróć do siebie – silniejsza i silniejszy niż kiedykolwiek.
Kup Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia w ulubionej księgarni
Oceny książki Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia
4 użytkowników ma tytuł Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia na półkach głównych- Chcę przeczytać 3
Tagi i tematy do książki Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia
Cytaty z książki Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia
Dodaj cytat z książki Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Koreańska Magia Ochronna. Rytuały, techniki, narzędzia