Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe

- ezoteryka, senniki, horoskopy
- Doktryna Kwantowa (tom 8)
- Quantum Doctrine
- 2025-05-20
- 2025-05-20
Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe to praktyczny przewodnik dla osób poszukujących głębszego zrozumienia siebie i otaczającej rzeczywistości poprzez dostęp do Kronik Akaszy – energetycznego archiwum przechowującego informacje o każdej duszy, jej doświadczeniach i podróżach.
Książka oferuje czytelniczkom i czytelnikom konkretne narzędzia, takie jak medytacje, ćwiczenia, wizualizacje oraz techniki nierenderowania, które umożliwiają świadome połączenie z Polem Kwantowym. Dzięki temu można uzyskać wgląd w swoje życiowe ścieżki, talenty, wyzwania oraz potencjały, a także nauczyć się interpretować symbole i metafory płynące z tego pola informacji.
Autorzy, łącząc wiedzę z zakresu doktryny kwantowej z duchową intuicją, przedstawiają metody pracy z Polem Kwantowym, które wspierają rozwój osobisty, uzdrawianie emocjonalne oraz podejmowanie świadomych decyzji życiowych. Książka zachęca do introspekcji, samopoznania i aktywnego uczestnictwa w kreowaniu własnej rzeczywistości.
Dla wszystkich, którzy pragną zgłębić tajemnice swojej duszy i odkryć ukryte w niej informacje, Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe stanowią inspirującą i praktyczną lekturę, otwierającą drzwi do nieskończonego źródła mądrości i uzdrawiającej energii.
Kup Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe w ulubionej księgarni
Oceny książki Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe
12 użytkowników ma tytuł Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe na półkach głównych- Chcę przeczytać 10
Tagi i tematy do książki Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe
Cytaty z książki Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe
Kroniki Akaszy, choć przez wiele stuleci pełniły ważną rolę w duchowym krajobrazie ludzkości, są jedynie symbolicznym etapem przejściowym. Ich język, ich obrazy, ich systemy pojęciowe zostały zakodowane na miarę epoki, w której człowiek i kobieta potrzebowali archetypów, by zbliżyć się do tego, co bezgraniczne. Dziś jednak jesteście gotowi na coś więcej. Jesteście gotowi przest...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kroniki Akaszy. Jak czytać Pole Kwantowe