Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu

- poradniki
- Doktryna Kwantowa (tom 6)
- Quantum Doctrine
- 2025-05-17
- 2025-05-17
Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu to książka, która przenosi Cię poza znane schematy myślenia o manifestacji i sukcesie. To praktyczny przewodnik, który pokazuje, jak naprawdę działa przyciąganie – nie jako pasywne oczekiwanie, ale jako świadoma transmisja zakodowanej intencji, zsynchronizowanej z Polem Rzeczywistości.
Opierając się na autorskiej Doktrynie Kwantowej, Martin Novak prowadzi czytelniczki i czytelników przez nową architekturę kreowania życia:
– 4-kod dobrobytu (Uwaga – Intencja – Przekonanie – Emocja),
– techniki nierenderowania i przełączania świadomości w tryb OFF,
– metody mapowania i kodowania intencji,
– mierzalne narzędzia rezonansu, spójności i skuteczności (Flow-Metric, Density-Scale, Resonance-Index),
– oraz rytuały, dashboardy i rytmy działania zsynchronizowane z Matrycą.
To książka dla tych, którzy są gotowi przestać „marzyć o więcej”, a zacząć tworzyć z poziomu wewnętrznej spójności. Dla tych, którzy czują, że dobrobyt to nie kwestia zasługi – lecz rezultatu emisji zgodnej z Polem.
Zanurz się w Nowym Prawie Przyciągania.
Odkoduj własny dobrobyt.
Działaj jako Kod.
Kup Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu w ulubionej księgarni
Oceny książki Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu
5 użytkowników ma tytuł Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu na półkach głównych- Chcę przeczytać 4
Tagi i tematy do książki Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu
Cytaty z książki Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu
Matryca – jako czysta warstwa potencjalności – zawsze działa zgodnie z logiką wewnętrznego kodu użytkownika. To właśnie dlatego „prawo przyciągania” nie działa dla wielu osób, które robią „wszystko dobrze”. Działają tylko na poziomie powierzchni – deklaracji, wizji, marzenia – nie sięgając do rdzenia: przekonań.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nowe Prawo Przyciągania. Kwantowy Kod Dobrobytu