Wrocław 1945 - 2016

Okładka książki Wrocław 1945 - 2016 autora Agata Gabiś, Tomasz Głowiński, Juliusz Woźny, 9788394374884
Okładka książki Wrocław 1945 - 2016

Oceny książki Wrocław 1945 - 2016

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wrocław 1945 - 2016

4 użytkowników ma tytuł Wrocław 1945 - 2016 na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Wrocław 1945 - 2016

Okładka książki Bitewnym szlakiem Września 1939 roku. Polskie bitwy i boje w obronie Rzeczypospolitej Tomasz Głowiński, Rafał Igielski, Mieczysław Lebel
Okładka książki Centrum staromiejskie we Wrocławiu Marek Burak, Rafał Eysymontt, Tomasz Głowiński, Jolanta Gromadzka, Tomasz Kastek, Roland Mruczek, Halina Okólska, Marta Ostrowska-Bies, Daria Dorota Pikulska, Tomasz Sielicki, Roman Stelmach, Joanna Subel, Daniel Wojtucki, Arkadiusz Wojtyła, Małgorzata Wyrzykowska, Maria Zwierz
Okładka książki Przedmieście Piaskowe we Wrocławiu Tomasz Głowiński, Halina Okólska
Przedmieście Piaskowe we Wrocławiu Tomasz Głowiński, Halina Okólska
Okładka książki Przedmieście Odrzańskie we Wrocławiu Rafał Eysymontt, Tomasz Głowiński, Hanna Górska, Agnieszka Gryglewska, Wanda Kononowicz, Maciej Łagiewski, Halina Okólska, Tomasz Sielicki, Grzegorz Sobel, Sławomir Szymański, Maria Zwierz

Cytaty z książki Wrocław 1945 - 2016

Dodaj cytat z książki Wrocław 1945 - 2016