Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3

Okładka książki Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3
Lynette Noni Wydawnictwo: Must Read Cykl: The Prison Healer (tom 3) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
The Prison Healer (tom 3)
The Blood Traitor
2025-02-26
2025-02-26
2023-07-18
Małgorzata Hesko-Kołodzińska, Piotr Budkiewicz

Kup Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3

jak mam się po tym podnieść?!?!!
CZUJE OGROMNY NIEDOSYT, mam nadzieję, że uda się jeszcze kiedyś wrócić do tego świata i poznać bliżej niektórych bohaterów (Cresta mówię tu o tobie),Jaren to największy green flag o jakim czytałam but Caldon the man you are podbił moje serce

jak mam się po tym podnieść?!?!!

Długo zajęło mi skończenie tej książki, nie była ona na tyle ciekawa jak jest poprzedniczki. Miała parę fajnych wątków, ale główni bohaterowie nadal mnie nie zachwycali. Ogólnie książka dobra jako zakończenie tej historii

Przepadłam... Aż żal się rozstawać z bohaterami.. Wrócę tu! Kocham 🩷

Przepadłam... Aż żal się rozstawać z bohaterami.. Wrócę tu! Kocham 🩷

1382 użytkowników ma tytuł Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3 na półkach głównych
379 użytkowników ma tytuł Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3

Lynette Noni
Lynette Noni
Zanim uzyskała dyplom w dziedzinie badania ludzkich zachowań, studiowała dziennikarstwo i pisanie tekstów. Mieszka na Słonecznym Wybrzeżu w Australii, gdzie najczęściej piecze ciasteczka, śpiewa do wtóru filmom animowanym albo marzy o tym, by zostać porwaną do jakiegoś świata fantasy. Niekiedy potrafi nawet robić wszystkie te trzy rzeczy naraz – a i tak znajduje czas, by się potem zdrzemnąć.

Cytaty z książki Zdrada krwi. The Prisoner Healer. Tom 3