Faceci są beznadziejni

Katarzyna Bester Wydawnictwo: Amare literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2025-01-30
2025-01-30
Zakochiwanie się jeszcze nigdy nie było tak wkurzające

Susan wiedzie beztroskie życie singielki w Nowym Jorku: satysfakcjonująca praca, weekendowe wyjścia z przyjaciółkami i jednonocne przygody z przystojniakami z modnych klubów. Jednak z czasem ten idealny obrazek zaczyna się psuć. Susan czuje się coraz bardziej przepracowana, koleżanki wolą spędzać wieczory z partnerami, a przypadkowe romanse nagle przeradzają się w niezręczne deklaracje uczuć.

Na domiar złego, do mieszkania obok niej wprowadza się irytujący blondyn, który nie dość, że nie umie parkować, to jeszcze o świcie hałasuje wiertarką! Sytuację ratuje tylko jego uroczy pies.

Według Susan faceci są po prostu beznadziejni, a wyjątki jedynie potwierdzają regułę. Jakie jest prawdopodobieństwo, że nowy sąsiad i jego psiak zdołają zmienić jej zdanie?

Kup Faceci są beznadziejni w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Faceci są beznadziejni

Oceny książki Faceci są beznadziejni

Opinie i dyskusje o książce Faceci są beznadziejni

Przyjemna lektura na zimowe wieczory. Fabuła wciąga na przyzwoitym poziomie:)Jak nie lubię pudli to po tej lekturze zyskały moją sympatię;)

Nie, nie i jeszcze raz nie! Dlaczego?...

Do tej pory przeczytałam kilka książek autorki i wszystkie mi się podobały. Każda była inna, z wątkiem romantycznym i całkiem fajną bohaterką. Taką, którą da się polubić i się jej kibicuje. A romans biegł sobie spokojnie, w tle, rozwijał się i miał swój pozytywny finał. I to były przyjemne książki. Natomiast ta…

Od razu powiem, co mnie irytowało: za dużo wulgaryzmów i scen zbliżeń. To mogła być taka fajna obyczajówka, romans. Może jak wiele innych, ale przyjemne do czytania. Tutaj bohaterka mnie odpychała swoim zachowaniem – rzadko kiedy w życiu można spotkać kobietę wykształconą, z normalnego środowiska, nie patologii, która używa wulgaryzmów. Jak już to czasami, a nie w takiej ilości. Pewnie dlatego, że łatwo szły jej bluzgi, jej zachowanie także było zbyt bezpośrednie, intensywne. Z pewnością nie znalazła by we mnie koleżanki, choć do świętych nie należę.

Druga sprawa to sceny łóżkowe. Niestety niezbyt smaczne. Gdyby je wyciąć i zostawić romantyczne uniesienia z dozą domysłu, wyszłoby to tej książce na lepsze.

Czy pamiętam, bez sięgania do opisu i treści książki, o czym ta lektura była? Absolutnie nie. Czy pamiętam, co mnie w niej drażniło? O tak. Czy sięgnę po kolejne książki autorki? Bez poczytania opinii, i to tych niezbyt pochlebnych, na pewno nie. Czy autorka spowodowała, że będę pamiętać tę pozycję? Tak, ale chyba nie do końca o takie wspomnienia czy uczucia chodziło. Ale może się mylę i był to specjalny zabieg autorski.

Z jednym tylko muszę się zgodzić: "Faceci są beznadziejni". No dobra: nie rozumieją nas i nie domyślają się o co nam chodzi. Są z Marsa, jak nic ;)

Nie, nie i jeszcze raz nie! Dlaczego?...

Od razu powiem, co...

Bardzo przyjemna, lekka i wciągająca książka. Dużo zabawnych historii, które sprawiły, że śmiałam się na głos. Główna bohaterka z pewnością mogłaby zostać moją przyjaciółką, konkretna, zabawna i ambitna dziewczyna lubiąca pieski ; ) Polecam lekturę pijąc gorąca herbatkę i patrząc za spadające jesienne liście.

230 użytkowników ma tytuł Faceci są beznadziejni na półkach głównych
58 użytkowników ma tytuł Faceci są beznadziejni na półkach dodatkowych

Katarzyna Bester
Katarzyna Bester
Podbiła serca czytelniczek swoimi romansami pisanymi z przymrużeniem oka, pełnymi zwrotów akcji i komedii omyłek, która zawsze prowadzi do gorącego finału. Prywatnie kobieta, która nie boi się niczego i odważnie próbuje nowych rzeczy. Przez kilka lat organizowała tzw. szybkie randki, czyli speed dating, które nauczyły ją przyglądać się początkom związków z innej perspektywy i stały się inspiracją do pisania pierwszych romansów.

Czytelnicy Faceci są beznadziejni przeczytali również

Zdarzyło się nad jeziorem Vi Keeland
Zdarzyło się nad jeziorem
Vi Keeland
Książka „Zdarzyło się nad Jeziorem” Vi Keeland wywołała we mnie mnóstwo emocji i trudno mi było oderwać się od czytania. Już od pierwszych stron poczułam ciepło i lekkość, ale jednocześnie byłam ciekawa, jakie tajemnice kryją się w tej historii. Momentami śmiałam się głośno z zabawnych dialogów, a innym razem czułam delikatny niepokój i napięcie w relacjach bohaterów. Najbardziej poruszyło mnie to, jak autorka potrafi pokazać emocje postaci – ich radość, niepewność, a czasem ból i tęsknotę. Podczas czytania często zastanawiałam się, jak sama zareagowałabym w podobnych sytuacjach i momentami naprawdę przeżywałam to razem z bohaterami. Ich wzajemne interakcje były pełne ciepła, humoru, ale też szczerości, co sprawiało, że historia wydawała się bardzo realistyczna i angażująca. Fabuła była dynamiczna, a jednocześnie miała w sobie momenty, które pozwalały zatrzymać się i poczuć atmosferę jeziora, miejsca pełnego wspomnień i emocji. Styl pisania Vi Keeland jest lekki i przystępny, dzięki czemu książkę czyta się bardzo przyjemnie, a przy tym łatwo wczuć się w sytuacje bohaterów. Podsumowując, „Zdarzyło się nad Jeziorem” to książka pełna emocji, humoru i romantyzmu. Czytając ją, uśmiechałam się, wzruszałam i przeżywałam historię razem z bohaterami. To lektura, która zostaje w sercu i sprawia, że chce się wracać do jej wyjątkowej atmosfery.
ZaczytanaBestia - awatar ZaczytanaBestia
oceniła na71 miesiąc temu
Heart of crystal Iwona Jaworska
Heart of crystal
Iwona Jaworska
„Heart of crystal” to trzeci tom serii „Miłość w Alpach” i zarazem ostatnia książka, która trafiła do mnie w ramach BookToura organizowanego przez @jpryczek. Czy trzecia odsłona serii również przypadła mi do gustu? Już spieszę z wyjaśnieniem. Głównymi bohaterami tej części są Johan „Candy“ Tobler oraz Claudia Bianchi. On to ratownik górski, najlepszy przyjaciel znanego z poprzedniej odsłony Hansa, natomiast ona to siostrzenica wspomnianego pilota śmigłowca, która uciekła z domu i schroniła się w lokum wujka. Chociaż ich miłość mogłaby wyglądać jak z bajki, dzieli ich duża różnica wieku. I chociaż świat nie takie rzeczy już widział — głównym problemem jest fakt, że Claudia jest niepełnoletnia. Czy ich relacja przetrwa próbę czasu? Jedno jest pewne, w Schwarzzimmer wszystko jest możliwe. Czy wioska w samym sercu Alp znów będzie świadkiem złączenia się bratnich dusz? Po odpowiedź na to pytanie odsyłam was do lektury. Po świetnej drugiej części autorka zaliczyła mały regres. Być może gdyby to był drugi tom, a nie trzeci historia spodobałaby mi się bardziej, bo sama w sobie nie była zła, jednak po świetnym drugim tomie czuję ogromny niedosyt i lekkie niezrozumienie tego, w którą stronę poszedł ten tom. A szkoda, bo początek był bardzo obiecujący i liczyłam, że całość będzie nawet lepsza niż jej poprzedniczka. Na plusa bez wątpienia zasługuje postać Candy'ego, którego polubiłam już w poprzedniej odsłonie, jednak jego dobroć, zaangażowanie w pomoc lokalnemu społeczeństwu i relacja z Niną, naprawdę mnie rozczuliły. Szkoda, że w relacji z Claudią autorka zrobiła z niego taką ciepłą kluchę, która dosłownie musiała prosić się o atencję. I to właśnie postacią Claudii jestem najbardziej rozczarowana. W początkowych rozdziałach, kiedy była jeszcze niepełnoletnia, byłam w stanie zrozumieć jej zachowanie — zagubienie, niedocenianie przez ojca, czy odtrącenie przez chłopaka bez wątpienia miały duży wpływ na niedoświadczoną i nieznająca życia młodą kobietę. Jednak po tych kilku latach, na których przestrzeni rozgrywała się akcja tej powieści, nie zauważyłam w niej zmiany. Przez cały czas była niedojrzała i traktowała Candy'ego jak zabawkę, a facet zdecydowanie na to nie zasługiwał. Szczerze powiedziawszy, jestem nawet trochę zdziwiona, że ich historia skończyła się szczęśliwie, zważywszy na to, że nie potrafili ze sobą szczerze rozmawiać. Niemniej jednak były w tej części również świetne momenty, które sprawiły, że chętnie przeczytałabym kolejne odsłony. Szczególnie że mamy jeszcze kilku członków nieustraszonej ekipy ratowników, a dwie kolejne pary miały swój początek właśnie w tej odsłonie. No cóż, może autorka jeszcze nad tym pomyśli, a tymczasem ze swojej strony bardzo dziękuję za możliwość udziału w booktourze i za kilkudniowe „wakacje” w urokliwym Schwarzzimmer.
Kantorek90 - awatar Kantorek90
Winter Romance Agnieszka Lingas-Łoniewska
Winter Romance
Agnieszka Lingas-Łoniewska Anna Szafrańska
Izabella to kobieta, której pasją jest cukiernictwo. Gdy otrzymuje wiadomość, że dostaje się na staż do rzymskiej cukierni, w której rządzi Luka Massini, kobieta jest przeszczęśliwa. Chce podzielić są tą wiadomością ze swoim chłopakiem. Niestety, nakrywa go na zdradzie. Dziewczyna wyjeżdża z kraju oszukana i rozgoryczona. Będąc już na miejscu, przydarza jej się drobny wypadek, za który grozi jej mandat. Z opresji przypadkiem ratuję ją Luka, choć Iza nie jest świadoma, że to jej szef. Nazywa go zboczeńcem. Do czego doprowadzi tak oryginalnie rozpoczęta znajomość? Kto z was był we Włoszech? Główna bohaterka właśnie tam rozpoczyna swój staż, o którym bardzo marzyła. Niestety jej pierwsze spotkanie z szefem nie do końca jest dla niej komfortowe, a kolejne wcale nie są lepsze. Między nimi jest napięta atmosfera, która spowodowana jest głównie przez Luce. Mężczyzna stroni od ludzi i pokazuje się z tej gburowatej strony. Wszystko ma związek z tym, że mężczyzna został opuszczony przez kobietę, którą darzył uczuciem i z którą ma syna. Tych dwoje nie jest zainteresowanych romansami i nowym związkiem, lecz głowa swoje, a serce swoje. Pomimo tego, że oboje zostali zranieni, ciężko im ukryć przed samym sobą, że czują pewnego rodzaju przyciąganie. "Winter Romance" to lekka i przyjemna lektura, która zabiera czytelnika do Rzymu. Czuć tutaj włoski klimat, zwłaszcza związany z jedzeniem - a wielkim plusem książki są zamieszczone przepisy. Widać w tej historii także prawdziwą pasję do tego, co się robi. Trochę zabrakło mi tutaj tej otoczki świąt (fabuła dzieje się w okresie Bożego Narodzenia). Relacja miłosna w mojej ocenie także była trochę dziwna, bo początkowo oboje się unikali, a potem w pewnym momencie oboje poczuli, że chcą ze sobą być. Nie mniej jednak książkę czyta się naprawdę szybko, a historia jest dość urocza.
Czytająca_biegająca Jurkowska - awatar Czytająca_biegająca Jurkowska
oceniła na64 miesiące temu
Mroczny taniec Adelina Tulińska
Mroczny taniec
Adelina Tulińska
„Mroczny taniec” to książka, która wciąga — momentami bardzo. Nie jest to moja ulubiona powieść Ady Tulińskiej, ale zdecydowanie nie ląduje też na końcu podium. To historia ciekawa, intensywna emocjonalnie i — mimo pewnych niedosytów — warta przeczytania. Autorka opowiada przede wszystkim o toksycznym pożądaniu, trudnej i bolesnej miłości oraz ciężkiej przeszłości, która kładzie się cieniem na teraźniejszości bohaterów. W tym aspekcie książka działa naprawdę dobrze. Relacja Eleny i Shaha jest nasycona napięciem, namiętnością, niedopowiedzeniami i bólem — nie jest to łatwa, „cukierkowa” miłość, lecz uczucie, które rani, wystawia na próby i zmusza do podejmowania trudnych decyzji. Mam jednak poczucie, że wątek zagrożenia — fakt, że Shaha ktoś szuka — został wykorzystany zbyt słabo. To sprawia, że książka nie do końca spełnia obietnicę romansu mafijnego i pozostaje raczej romansem z silnym rysem dramatu psychologicznego. Szkoda, bo ten element mógł nadać historii więcej mroku i napięcia fabularnego, a nie tylko emocjonalnego. Mimo to „Mroczny taniec” ma w sobie coś, co bardzo przyciąga. Ciężka atmosfera, trudna relacja i intensywna namiętność budują opowieść o uczuciu, które nie jest ani proste, ani bezpieczne. Nie zgadzam się z opinią, że zakończenie jest rozczarowujące, bo „zbyt szybko wszystko się układa”. To nie do końca prawda — historia po prostu dochodzi do momentu, w którym kluczowe sprawy zostają wyjaśnione. Finał jest może krótki, ale bardzo charakterystyczny dla stylu Ady Tulińskiej: konkretny, jednoznaczny i domykający emocjonalną drogę bohaterów bez zbędnego przeciągania. Ostatecznie dostajemy szczęśliwe zakończenie, choć okupione bólem i stratami. „Mroczny taniec” to opowieść o trudnej miłości, namiętności i konsekwencjach wyborów. Nie jest to książka idealna, ale ma w sobie coś, co zostaje z czytelnikiem na dłużej — emocje, intensywność i charakterystyczny klimat, z którego Ada Tulińska jest znana.
Dominika - awatar Dominika
oceniła na83 miesiące temu
Nie mój Romeo Ilsa Madden-Mills
Nie mój Romeo
Ilsa Madden-Mills
„Nie mój Romeo” to lekki romans z motywem randki w ciemno, która zamienia się w nieoczekiwane spotkanie ze sławnym futbolistą. Autorka zręcznie łączy schematy romansowe z humorem i kilkoma zaskakującymi momentami, tworząc przyjemną historię do szybkiego przeczytania. Jack Hawke, sportowa gwiazda z alergią na media, to bohater z potencjałem — z jednej strony pewny siebie sportowiec, z drugiej człowiek zmęczony ciągłym zainteresowaniem mediów. Elena, zadziorna bibliotekarka, to klasyczny przykład bohaterki, która wnosi świeżość do życia głównego bohatera, ale nie wychodzi poza ramy typowej „dziewczyny z sąsiedztwa”. Ich relacja rozwija się dynamicznie, choć momentami wydaje się zbyt przewidywalna. Motyw pomyłki na randce jest ciekawy i dobrze wykorzystany na początku książki, ale w dalszej części fabuła traci impet i zaczyna opierać się głównie na powtarzalnych schematach. Dialogi są lekkie i zabawne, co nadaje książce przyjemny, rozrywkowy charakter, ale brakuje im większej głębi i emocjonalnego napięcia. Największym minusem jest niestety tłumaczenie — pełne nieścisłości i błędów, które wybijają z rytmu czytania i sprawiają, że momentami trudno traktować bohaterów poważnie. Zdarzają się pomyłki w rodzaju gramatycznym i niefortunne sformułowania, które wyraźnie obniżają jakość lektury. Podsumowując, „Nie mój Romeo” to lekki, niewymagający romans, który sprawdzi się jako relaksacyjna lektura na jeden lub dwa wieczory. Nie zachwyca ani nie zaskakuje, ale dostarcza przyjemnej rozrywki, jeśli przymknie się oko na niedociągnięcia w tłumaczeniu 🧡
ksiazkowanika_poleca - awatar ksiazkowanika_poleca
oceniła na69 miesięcy temu
Milion powodów Martyna Majewska
Milion powodów
Martyna Majewska
W tej książce poznajemy Lee Moore, która w czasach szkolnych jest beznadziejnie zakochana w Erisie Evans. Chłopak jest szkolna gwiazda, korzysta z życia i spotka się z każdą dziewczyna. Sytuacja w szkole, dziewczynie życie nie potoczyło się najlepiej. Jej najlepszy przyjaciel to sąsiad gwiazdy szkoły i wróg tego kumpla duet idealny i wybuchowy. Powrót do domu rodzinnego uwielbiam ten motyw w książkach. Sytuacja rodzinna Erisa nie była za ciekawa, chłopak nie miał łatwo. Kiedy poznajemy perspektywę Erisa, jak jego życie zmieniło się na przestrzeni lat, chłopie szacun. A to jak potraktowała go dziewczyna, no tak koniec znajomości, on też wrócił do rodziców. To co zrobiła mama Erisa kocham kobietę, zmiana sytuacji w domu. No i w końcu przechodzimy do najciekawszej fabuły, czyli spotkania po latach tych dwoje. Oczywiście Eris jestem nie poznaje, ale dziewczyna wyjawia karty na stół (podziwiałam ją za to). Równocześnie z Lee poznajemy okoliczności wypadku chłopaka. Według opisu Erisa Lee ma magiczne rączki i jest najlepsza fizjo. Kiedy główna bohaterka się zapętla i zaczyna mówić o trójce dzieci itp jaka agentka. Jak zerwać więź? Dziewczyna uratowała go, a ból głowy został wytłumiony. To jak Eris się odwdzięcza, a raczej pokazuje co mógłby się wydarzyć. Sam odreagowując wcześniejsze wydarzenia, będzie gorąco. Po tej sytuacji Lee wyjawia karty na stół, jest niesamowita. Historia tych dwoje jest tak urocza, a Eris to naprawdę ślepak i to jaki zazdrosny ślepak. Wspólna impreza i Eris udający chłopaka dziewczyny przed natrętem. Rozmowa tych dwoje o powrocie mamy Erisa i te podobno hahahaha. To jak Eris wyjawia dziewczynie prawdę o Bradzie, będzie grubo. Dziewczynie nie zazdroszczę to jej przyjaciel, a dowiaduje się takich rzeczy o sobie. No i to co dzieje się po spotkaniu Lee z Bardem, Eris się wściekł. Jego niepełna sprawność doprowadza do konfliktu z dziewczyną i wymiana zdań między nimi. To co ta dziewczyna wymyśliła, będziecie w szoku, ale postawi Erisa na nogi ❤️❤️❤️. No i końcówka tej książki moje serce pękło na milion kawałków 🥲💔. Czy ta książka będzie miała happy end? Czy Eris dostanie coś od losu?
Gąbcia - awatar Gąbcia
oceniła na82 miesiące temu
Na zawsze Paryż Weronika Jaczewska
Na zawsze Paryż
Weronika Jaczewska
Nina jest oddaną asystentką swojego surowego i gburowatego szefa .Pracuje naprawdę sumiennie. Nie cierpi go z całego serca,więc kiedy okazuje się , że szykuje się wyjazd do Paryża i być może to jej Szef będzie musiał tam pojechać jest niezmiernie ucieszona tym , że w końcu nie będzie musiała go znosić.... Jednak jakie jest jej zdziwienie kiedy okazuje się , że Bastien bardzo chce aby Nina z nim pojechała ,a właściwie wydaje jej takie polecenie służbowe... Kobieta od razu wie że nie chce jechać, absolutnie nie chce jechać z tym surowym człowiekiem , którego tak bardzo nie cierpi.... pewnego wieczoru w niecodziennych okolicznościach Ninie udaje się odkryć maleńką cząstkę człowieczeństwa swojego szefa..... I w ten oto sposób jej mur trochę kruszeje i zgadza się na wyjazd do Paryża.... Jednak to co miało być tylko pracą za godziwe wynagrodzenie , okazuje się być odkryciem całkowicie innej , drugiej strony Bastiena.Bowiem okazuje się. że to człowiek zupełnie inny niż Nina się spodziewała...... jednak nie mogę wam zdradzić wszystkich sekretów bo nie byłoby przyjemności z czytania. ... Paryż okazuje się być pięknym miejscem ,w którym do głosu dojdzie to co oboje skrywali.... Ona odkryje ,że pod maską surowości Bastien ma to coś, co działa na jej wyobraźnię. Seria przekomarzanek i przypadkowych spojrzeń, a także odkryte sekrety spowodują, że tych dwoje zapała do siebie namiętnością..... Jednak na początku brakło mi trochę więcej chemii między bohaterami.... Całość wypadła dość dobrze,ale ten początek ich znajomości był taki lekko nijaki.Uwierzyłam w nienawiść, ale niekoniecznie w pożądanie....Jednak sceny hot są napisane dość smacznie i gorąco. Zdecydowanie to uratowało sytuację między nimi.... Co do zakończenia, to nie do końca wiedziałam w którą stronę autorka chce pójść, byłam zdziwiona kierunkiem w którym poszło te zakończenie ....Tam się stało dużo fajnych rzeczy , ale za szybko..... wszystko odbyło się zbyt szybko , tak bez takich dramatycznych uczuć. Całość oceniam dobrze,to taka lekka nieskomplikowana książka na raz....
Kawkazmlekiem Kawkazmlekiem - awatar Kawkazmlekiem Kawkazmlekiem
ocenił na726 dni temu
Luke Paulina Jurga
Luke
Paulina Jurga
ON - celebryta i skandalista. ONA - wychowana w konserwatywnej rodzinie, wzorowa żona. Co się stanie, kiedy zderzą się dwa przeciwstawne światy? Roxanne jest kobietą, która została wychowana w wierze. Poglądy i wartości jakie zostały jej przekazane, stały się dla niej świętością. Nigdy nie przypuszczała, iż jej dotąd poukładane życie, rozsypie się w drobny mak, a ona sama w chwili wzburzenia, wsiądzie w samolot, by uciec na drugi koniec kraju. Luke jest znanym I rozpoznawalnym aktorem. Jednakże swoją sławę nie zawdzięcza tylko rolą ekranowym, lecz przede wszystkim aferom i skandalicznym zachowaniem. Dla innych znany jest jako AMERICAN IDIOT. Sława i celebrycki świat, stają się jego nieodłącznym elementem codzienności. Oboje tak bardzo różni, a mimo to los stawia ich sobie na swojej drodze, by przeprowadzić test, który ujawni im prawdę o sobie, swoich słabościach, a także o swoich uczuciach. "Luke" jest pierwszym tomem serii AMERICAN IDIOT'S. Wspaniale się bawiłam przy tej książce. Luke'a początkowo odebrałam jako kogoś, kto nie liczy się z niczym i nikim. Jego coraz to bardziej skandaliczna zachowania zamiast mu pomagać tylko go pogrążały. Media, a także fani kojarzyli go z coraz to bardziej skandalicznymi filmikami. To co raz trafia do internetu w nim już pozostaje. Jednakże nie zawsze jest też tak, iż to co widzimy w internecie jest prawdą. Zawsze jest coś pomiędzy. Jeżeli chodzi o Roxanne, a przede wszystkim jej rodzinę to byłam mega zaskoczona ich postawą. Oczywiście rozumiem ich religijne podejście do pewnych spraw ale żeby mieć, aż takie klapki na oczach to już przesada. Jesteście ciekawi co wyjdzie z tej znajomości? To będzie niezłe combo 🤣.
do_zaczytania - awatar do_zaczytania
oceniła na91 miesiąc temu
Do mojego biura, ale już Monika Magoska-Suchar
Do mojego biura, ale już
Monika Magoska-Suchar
🔥 Co się stanie, gdy przez przypadek zaprosisz na randkę… samego prezesa firmy? Zapnij pasy, bo ta historia to istny rollercoaster emocji i mnóstwo humoru! Aria – cicha, serdeczna recepcjonistka w nowojorskiej korporacji farmaceutycznej – nie szuka kłopotów. Niestety, to one znajdują ją. Gdy pada ofiarą napaści podczas firmowej imprezy, ratuje ją nie kto inny jak przystojny szef działu finansowego. Z wdzięczności – i rosnącego zainteresowania – dziewczyna postanawia zaprosić go na drinka… ale przez psoty swoich zwierzaków wiadomość trafia do niewłaściwego odbiorcy. 😂Odbiorcą okazuje się być Geoffrey McMillan, prezes firmy. Milioner, chłodny i niedostępny – przynajmniej na pierwszy rzut oka. Ku zaskoczeniu Arii… Geoffrey zgadza się na randkę. A to dopiero początek tej burzliwej, elektryzującej relacji, która wstrząśnie nie tylko ich światem, ale i całą nowojorską elitą. „Do mojego biura, ale już” to romans z dużą dawką pikanterii, ale również sercem i ciepłem. Monika Magoska-Suchar po raz kolejny udowadnia, że potrafi stworzyć bohaterów z krwi i kości – nieidealnych, takich, których po prostu nie da się nie polubić. To nie tylko klasyczna opowieść o kopciuszku, ale też o odwadze, lojalności i uczuciu, które nie zna granic – nawet tych klasowych. Dla kogo? Dla każdego, kto lubi intensywne emocje, sekrety zza biurowych drzwi i gorące sceny, które rozpalą niejedno czytelnicze serce. Idealna na wieczór z winem, kocem i… 😏 Zmysłowa, pełna zaskoczeń i emocji historia, która przypomina, że czasem największe pomyłki prowadzą do pięknego finału. Polecam❣️
kdmybooknow Dziuba - awatar kdmybooknow Dziuba
oceniła na89 miesięcy temu

Cytaty z książki Faceci są beznadziejni

Dodaj cytat z książki Faceci są beznadziejni