W objęciach mroku

Okładka książki W objęciach mroku autora J.L. Drake, 9788381393652
Okładka książki W objęciach mroku
J.L. Drake Wydawnictwo: Świat Książki Cykl: Mroczna Seria (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Mroczna Seria (tom 2)
2024-07-31
2024-07-31

Kup W objęciach mroku w ulubionej księgarnii

Oceny książki W objęciach mroku

OPINIE i DYSKUSJE o książce W objęciach mroku

Po fajnej pierwszej części, ta jest zaskakująco słaba. Dziewczynie niespodziewanie szybko udaje się uciec z miejsca, w którym przetrzymuje ją jej stalker, później znowu bezmyślnie daje się uwięzić idąc gdzieś z dopiero co poznanym typem. Mega wkurzający wątek z jej chłopakiem Sethem, który był irytujący jak "pies ogrodnika". Końcówka obiecuje 3 część, jednak po nią nie sięgnę.

Już sam opis książki za dużo spojleruje☹️

Już sam opis książki za dużo spojleruje☹️

🔥Połączenie romansu z emocjonującym thrillerem owocuje w dawkę tajemnic,strachu i obawy o swoje życie.
🔥Powieść przyprawia o ciarki na skórze,ponieważ psychopata nie działa sam.Każdy szczegół jest ważny a osaczenie jest niebezpieczne.Poznawanie różnych perspektyw bohaterów sprawia,że możemy poczuć się jak w dobrym kinie.Raz towarzyszymy funkcjonariuszom i ich działaniom,za moment czujemy strach bohaterki oraz działania psychopaty działającego według własnego planu.
🔥W tej książce odkrywamy sekrety przeszłości,które wcale nie są oczywiste,wręcz odwrotnie-są tak pokręcone,że prawda jest szokująca.
🔥Idealna historia dla osób szukających mocnych wrażeń oraz zrozumienie psychopaty,który zabijając inne osoby czuje satysfakcję ze swojego działania!Jest mrocznie,tajemniczo i ciekawie.
Czytajcie-polecam

40 użytkowników ma tytuł W objęciach mroku na półkach głównych
10 użytkowników ma tytuł W objęciach mroku na półkach dodatkowych

J.L. Drake
J.L. Drake
J.L. Drake was born and raised in Nova Scotia, Canada and later moved to Southern California where she lives with her husband and two children. She released her first novel "What Lurks in the Dark" in June 2014 but after the series got picked up by a publisher it was pulled. It's now released as the Darkness Series. Her next series "Broken Trilogy" won amazon best seller with in four months of it's release. Which for her Broken spinoff's coming late 2015.

Cytaty z książki W objęciach mroku

Dodaj cytat z książki W objęciach mroku