Uderz w struny

Okładka książki Uderz w struny autora Joan He, 9788382526400
Okładka książki Uderz w struny
Joan He Wydawnictwo: SeeYA Cykl: Królestwo Trojga (tom 1) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Królestwo Trojga (tom 1)
Strike the Zither
2024-04-24
2024-04-24
2022-10-25
Agnieszka Szmatoła

Kup Uderz w struny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Uderz w struny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Uderz w struny

Jak miło trafić na książkę, którą czyta się z zapartym tchem i nie chce się od niej oderwać. Świetnie skonstruowany świat i postacie. No i są dworskie intrygi, to lubię.
Duży plus za listę ważniejszych postaci wraz z ich przynależnością do konkretnego królestwa, ilustracje i mapę.

Teraz pozostaje mieć nadzieję, że drugi tom sprosta oczekiwaniom, które mam po pierwszym. 😉

1987

Książka jest fajna ale bardzo prosta, "sucha". Brak opisów. Mamy dużo krótkich akcji, które szybko się kończą.
Mam wrażenie jakby autorka myślała, że my znamy Chińska Opowieść o Trzech Królestwach, która była inspiracją do tej książki, więc nie musi się wysilać.

One of the best books I've read this year.
I loved it all, the intrigue, characters, relations, just everything. The main girl is a perfect anti hero and omg, her relation with Crow...
The only thing I did not like is the narration speed. I wanted more scenes, more character thoughts.
Also everyone should be older 😆
But if you get over those small details then the rest of this story is just great.

One of the best books I've read this year.
Also everyone should be older 😆
But if you get over those small details then the rest of...

468 użytkowników ma tytuł Uderz w struny na półkach głównych
78 użytkowników ma tytuł Uderz w struny na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Uderz w struny

Cytaty z książki Uderz w struny

Joan He Uderz w struny Zobacz więcej
Joan He Uderz w struny Zobacz więcej