Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich

Okładka książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich autora Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska, 9788301233945
Andrzej DepkoAleksandra Krasowska Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie Cykl: Seksuologia sądowa (tom 4) zdrowie, medycyna
zdrowie, medycyna
Seksuologia sądowa (tom 4)
2024-02-21
2024-02-21

Kup Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich w ulubionej księgarnii

Oceny książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich

OPINIE i DYSKUSJE o książce Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich

Polecam. Nie jestem wielką pasjonatką spraw rodzinnych, ale ciekawe i wnikliwe opisy spraw bardzo mi się spodobały. Plus świetny rozdział Doroty Baran o transpłciowości, z najbardziej aktualną wiedzą.

6 użytkowników ma tytuł Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich

Okładka książki Seksuologia sądowa. Wiktymologia Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Seksuologia sądowa. Wiktymologia Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Okładka książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie seksuologiczne w praktyce Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Okładka książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach karnych Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Okładka książki Seksuologia sądowa. Teorie, modele, badania Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Seksuologia sądowa. Teorie, modele, badania Andrzej Depko, Aleksandra Krasowska
Okładka książki Farmakoterapia zaburzeń seksualnych Andrzej Depko, Artur Mamcarz, Marcin Wełnicki
Andrzej Depko
Andrzej Depko
doktor nauk medycznych, neurolog, specjalista seksuolog, wiceprezes Polskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej, Członek Europejskiego oraz Światowego Towarzystwa Medycyny Seksualnej. Jest najpopularniejszym ekspertem w dziedzinie seksuologii, który uczestniczy w audycjach radiowych i telewizyjnych. W latach 2007-2012 w radiu Tok FM razem z Ewą Wanat prowadził audycję „Kochaj się długo i zdrowo”, która zaowocowała książka pod tym samym tytułem. Jest również autorem książki Chuć czyli normalne rozmowy o perwersyjnym seksie.

Cytaty z książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich

Dodaj cytat z książki Seksuologia sądowa. Opiniowanie w sprawach cywilnych i nieletnich