Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz

Okładka książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz autora Hannibal Smoke, 9788367240925
Okładka książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz
Hannibal Smoke Wydawnictwo: Wydawnictwo CM Seria: Albumy Hannibala Smoke albumy
albumy
Albumy Hannibala Smoke
2023-11-02
2018-11-14

Kup Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz

Rewelacja dla pasjonatów i miłośników Dolnego Śląska. Daje pojęcie o ogromie zniszczeń wojennych i powojennych.

Oj smutno czyta się te książkę... a właściwie album z opisami pałaców.
Przygnębiającą lektura, ukazuje powojenny dramat Dolnego Śląska.

Oj smutno czyta się te książkę... a właściwie album z opisami pałaców.
Przygnębiającą lektura, ukazuje powojenny dramat Dolnego Śląska.

Dyć musza pedzieć jako Ślōnzok, iże richtik piekne Ślōnske zomki i palasty kejsik/wprzudy żeśmy mieli na naszym Ślōnsku, wtorymu fest przaja...

124 użytkowników ma tytuł Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz na półkach głównych
21 użytkowników ma tytuł Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz

Hannibal Smoke
Hannibal Smoke
Hannibal Smoke Pisarz, dziennikarz, fotoreporter, grafik (digital art). Autor magicznej trylogii kryminalnej osadzonej w scenerii Dolnego Śląska: Tusculum, Muzeum Prawdy i Emplarium - Książki Roku 2012 w internetowym plebiscycie KzK. Debiutował bestsellerowym zbiorem opowiadań sensacyjno-obyczajowych Kompot ze świeżego nieboszczyka, po latach uzupełnionym i wydanym pod tytułem Apokalipsa czyli sport motorowodny. Publicysta i fotoreporter Onet.pl zaangażowany w ratowanie dolnośląskiego pejzażu kulturowego, co dokumentuje popularna strona na facebooku: HANNIBAL SMOKE: EMPLARIUM oraz autorski kanał na You Tube. W grudniu 2016 roku ukazało się Niewidzialne Miasto, bestsellerowy album historyczny dokumentujący najważniejsze budowle Wrocławia zrównane z ziemią od 1938 do 2000 roku. W listopadzie 2018 roku trafił do księgarń Niewidziany Dolny Śląsk. Utrzymany w podobnej konwencji album przedstawia blisko 450 pałaców unicestwionych w historycznych granicach regionu. Bestseller po kilku tygodniach sprzedaży.

Cytaty z książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz

Dodaj cytat z książki Niewidzialny Dolny Śląsk. Pałace, których już nie zobaczysz